#SCHAKONVO -- PRE KONVO DI TAMAN GELORA, KUANTAN [PART 2]

Saturday, October 18, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaaa!

Hari Jumaat (10/10/2014), aku dan kekawan aku pergi photoshoot pre konvo kat Pantai Taman Gelora, Kuantan. View dan pokok-pokoknya sangat lah cantik. Seriouslyy!

Bila dah sampai sana, penuh dengan budak-budak UMP. Semua ambil gambar convo kat sana. Dari jauh dah nampak jubah warna hijau. Hahaha.

Best gila bila dapat spend time dengan kekawan macam ni. Baling topi-topi. Teringat balik kenangan masa duduk satu bilik. Hahha. Stay satu bilik dengan dorang ni memang best even masing-masing ada perangai yang errr, krikk krikk krikk. Termasuklah aku sekali. haha. Well, semua ada angin kus-kus masing-masing kottt.

Jom lah layan gambar-gambar pre-konvo kami ni haaa. Disebabkan aku terlampau banyak gambar nak share dengan korang, so untuk tidak memanjangkan entry aku, aku telah meletakkan gambar dalam bentuk scroll box. Jenuh jugalah cari coding yang sesuai. Phewww.


#SCHAKONVO -- PRE KONVO DI TAMAN GELORA, KUANTAN [PART 2]
*scroll*











Sebenarnya, ada banyakkkk lagiii. Dan kalau nak tengok full, boleh lah pergi ke album di Facebook akuu. Aku sertakan link di bawah ini.

*cepat klikkk*


Doakan Scha dapat kerja yang bagus-bagus yer. Amin!
Doa kalian amat scha hargai. Lagi ramai Amin, lagi berkat nak makbul gitu. Heheh.
Meh, nak muah ciked!

Follow and let me know!

You Might Also Like

23 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. teringat kenangan konvo..aish, rindunya..hehe

    blognisalpunya.blogspot.com ni url blog yang terbaru.final, tak tukar dah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe. terimbau-imbau kan kan ? :p

      Delete
  2. cantiknye gambar..ain tak sempat nak pre-konvo dip dulu.rushing dari arau nak patah balik shah alam.anyway,done follow sini dan semoga cepat dapat kerja..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn. Thanks ainnn.

      Selalu lah singgah sinii. hehehe

      Delete
  3. scha da konvo yer..congrats..cepat2 lah dpt kje pulak eh^^

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya dunia akhirat :)
    cantik sangat gambar2 photoshott tu ye...

    ReplyDelete
  5. lawa-lawanya gambar XD Guna camera apa yer ? Do reply di tagboard blog saya if not mind sbb mmg tengah cari camera skang ni ^^

    ( http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/10/alkisah-hampir-tertinggal-bas.htmlni. )

    ReplyDelete
  6. Cantiknya gambar konvo! Suka sangat tengok :D

    ReplyDelete
  7. Salam ukhuwah dari bunda...Salam TAHNIAH untuk Scha...

    ReplyDelete
  8. Tahniah Scha...Tradisi baling topi memang tak boleh dipisahkan dengan konvokan..he..he

    ReplyDelete
  9. wah, serooknya.. saya masih belajar lagi..lagi setahun lagi nk grad.. bila teringat tak lama lagi nak grad tu.. trus rasa sedih.. sedih tak kan pergi kelas da. sdih tak dapat hangout da.. sedih pisah dengan kwn2 yang 4 tahun da bersma msa mula-mula masuk dulu.. masih ada lagi setahun.. simpan banyak2 kenangan dan kuatkan bond. nanti even da kerja still boleh hengout hua hua hua mcm dlu..

    jemput datang

    ReplyDelete
  10. konvo pun ada gambar pre-pre.. bestnyer..
    saya sehari lepas dapat scroll terus pulang jubah..
    mwahahaha..
    congrats cik scha.
    semoga dpt kerja dgn secepat yg mungkin.

    welcome to da real world.. ~.~

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. marila kita doakan masing masing. semoga berjaya mencari kerja di luar sana.

    ReplyDelete
  12. Bukan main lagi photo riang ria pre convonya :)

    ReplyDelete
  13. best la kalau ada tukang tangkap gambar yang pandai amik gambar...

    good luck, semoga dapat kerja yang bagus-bagus :D

    ReplyDelete
  14. wowwwwww cntek2 gamba. . nadyya xsmpat nk pre-convo -.-'

    ReplyDelete
  15. Congrats scha.bestnya dah convo and had a fun n joy photshoot with friends :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah Scha semoga dapat membina kerjaya pula yer ^_^

    ReplyDelete
  17. best kan dh habis belajar x perlu lagi nk stress siapkan assignment bagai cuma skrg stress nk dpt keje pulak ye dok

    ReplyDelete
  18. Bestnya bergambar ngan kawan-kawan.
    Pemandangan pun cantik.

    ReplyDelete
  19. Happening...seronokkan abis blaja

    ReplyDelete
  20. best nya scha :)
    tahniah. moga cepat dpt kerja.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook