Kracie X Butterfly Project Event!

Thursday, October 02, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaaa!

Mari, marii, marriii. Siapa nak teringin join pergi event tu? Especially kepada bloggers wanita. Kalau rasa macam free je hari kejadian nanti, cecepatlah daftar yerrr.


We know October for two major reasons, no.1 being pink breast awareness month and no.2 for Halloween. What do you get when you combine both and add a touch of Butterfly? You get a Kawaii かわいい Bomb Event! Introducing Kracie, a brand that we're collaborating with this month from Japan featuring their range of hair care products and facial masks. There will be product introduction, demo and well lunch! Also bring back Kracie products to

Kracie X Butterfly Project Event:

Date: 31/10/14 (Friday)
Time: 11.30am - 1.30pm
Venue: Fullhouse, Sunway Pyramid 
Dresscode: KAWAII かわいい

Untitled

To start your kawaii registration click here http://tinyurl.com/q6f9zhp or Oct Project Tab on our Facebook.

Only 20 - 24 Kawaii Beauty Butterflies will be invited!

Tapi, kena daftar dulu sebagai ahli Butterfly Project yerr.

Link --> [ https://www.facebook.com/ButterflyProjectMalaysia/app_199008080127590 ]

Follow and let me know!

You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. seronoknya scha join program ni..ada anak nak ke program2 susah ler irrayyan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah. Samalah..
      Sementara takde anak, pi lah join events yang best2 ni.
      Akak tak dapeklah :(

      Delete
  2. Teringinnye nak join kak scha! Tapi ana tak pasti free lagi ke tak time tu..

    ReplyDelete
  3. apa yang ada kat event tu?

    ReplyDelete
  4. wah. bestnyaa.. alahai jauh :o

    ReplyDelete
  5. Syoknya tgk Scha join activities cam ni.

    ReplyDelete
  6. @irrayyan takpe kak. ada banyak event lagi. hehe

    ReplyDelete
  7. @aRz MoHa launching product dari jenama ini. macam2 boleh dpt. hehe

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. awak tu duduk jauh bebenar kekeke..

      Delete
  9. ala...x dpt join..31 oktober tu masih di obersea :-)

    ReplyDelete
  10. pernah daftar tapi lepas tu tak faham apa nak buat..

    ReplyDelete
  11. Scha wakil kan ye. Hehe. Jauh nau nak p :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook