Ini terlampauu .... #makeuptransformation

Thursday, October 16, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Nak tergelak bukak FB haritu apabila kawan post gambar dengan anak dia.

Kak Huda [ http://www.hudaluna.com/ ] memang kawan sesama blogger dan juga student UMP tapi kak Huda lain course dengan aku.


Kak Huda yang cantik ni dan kahwin dengan pilihan hatinya iaitu Ariffin (Ipin) dan dikurniakan seorang anak yang super duper comel, Qaireen Nisrina!




Qaireen Nisrina ni comel gila. Dah macam anak cina. Yelah, bapaknya pun ala-ala cina dengan mata sepetnya. Kak Huda ala-ala Arab gitu. Haha. Qaireen pulak memang tak tumpah macam wajah ayah dia. Rasanya ini lah kot Ipin versi perempuan. Haha. Copy paste betul anak beranak ni. 

Tak lama dahulu kan ada trending #makeuptransformation, so, Ipin pun nak join sekali lah even lambat pun. Tapi sumpah sebijik gilaa! Haha. 

Haaa, jemputlah tengok dan ketawa terbahak-bahak. Aku nak post kat 9gag. Tapi, takut mat saleh komen bebukan. So, post kat blog Syaz je lah yer kak Huda. Hehe. 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


NO DNA TEST NEEDED TO APPROVE THIS!

Jemputlah ke blog kak Huda. Kak Huda ni banyak menulis pasal parenting, perkahwinan dan lifestyle. Akak Huda, please aktif balik ek blog. Rinduuu! haha. 

Huda Luna Hussin :- [ http://www.hudaluna.com/ ]

Follow and let me know!

You Might Also Like

23 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Haha. Copy paste sangat ni. Real betol :)

    ReplyDelete
  2. haha,lama tak trending makeup transformation ni..serius sebijik 2 beranak ni!

    ReplyDelete
  3. bhahahaha memang sejibik
    copy cat sangat ni..

    ReplyDelete
  4. hahhaha stylo okay! terbaik2!! huhu

    ReplyDelete
  5. ya Allah, terserdak saya tengok gambor ni! tolonglah, budak tu terlalu comel utk diletakkan dlm gambar di atas cik scha.. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha. Comel sangat kan Qaireen ni? :p

      Delete
    2. memang comel hokay.
      pasai tu saya habaq.. awat ditaruk dlm gambor di atas disebelah troller tuuu... tidakkkkk!!!

      Delete
  6. hahahah..
    lawaknyerr la haii..
    sabo je la

    ReplyDelete
  7. helooooo hai hai hai

    mak qaireen dah mai!

    ahahhaha ipin la ngade request.
    heharap ramai up balik treanding makeuptransformation ni
    sebab syok gak kan heheh


    btw tenkiuu adik manis :P

    ReplyDelete
  8. Hihi..ni betul2 copy paste ni kak scha. Qaireen ni mesti anak ayah ni. ><

    ReplyDelete
  9. comel.. kalau boleh transform jadi baby fave.. semua orang pun nak :D

    ReplyDelete
  10. Akak gelak giler! Tak abis gelak lagi nih...

    Dtg intai Scha jap sebelum masuk kerja. Kelas akak kul lapan ni. Nanti I lepak sini lagi.
    Tata Titi Tutu!

    ReplyDelete
  11. hahaha... kok comel bapaknya..

    ReplyDelete
  12. hahahaah comel amatttttttt.. alolo pena stalker blog huda luna ni.. comel :)

    ReplyDelete
  13. Lawaklah terus transform jadi baby face kononnya kan..hehe

    ReplyDelete
  14. ahahaha lAWAK LAH...DARI USIA GITEWW TERUS jadi baby uollls

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook