Giveaway Pertama SitiSab

Saturday, October 04, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Ramainya tag kitaa dalam GA ni. Ni yang rasa bersemangat nak join ni. hehe.

Thanks Amy J dan Hidayu Ayumie sebab tag kitaaa!


Nak tag 3 perempuan yang bertuahh inii! hehhee

-- Kak Farrah MF [ http://famf-tower.blogspot.com/ ]
-- Kak Rosmiza Ali [ http://rosmizaali.blogspot.com/ ]
-- Yiying comel ngat [ www.liyanalunia.com ]

GOOD LUCK!

Follow and let me know!

You Might Also Like

15 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. thanks tag akak, Scha. dah join dah :)

    ReplyDelete
  2. Good luck scha klau ada rezeki x ke mana

    ReplyDelete
  3. Eh2, kena tag la.. Nanti free2 akak join ye! ^_~
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada yang kena tag.
    Saya masih x sempat nak habiskan semua yang tag.

    ReplyDelete
  5. Good luck Scha... Zumal pun join gak ^_^

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook