#29 -- Wordless Wednesday

Wednesday, October 29, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaa!

Mehh, main game jomm!

Apa kata korang cuba captionkan gambar di bawah ini.

Just comment and segala jawapan korang akan scha kumpulkan di next entry!

Ends 12.00 am, 29/10/2014!

#29 -- Wordless Wednesday

CAPTION THIS!


Follow and let me know!

You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. aduh, macam manalah tiba-tiba telinga extra boleh tumbuh kat atas kepala ni.. malunyer aku..

    (boleh pakai tak? mwahaha)

    ReplyDelete
  2. arghhh! malunya! nak pergi holloween party terpergi kenduri arwah plak!

    ReplyDelete
  3. oo..caption eh?

    "di saat hati sedang berduka-lara, aku tunduk sekejap demi mengingati Tuhanku yang satu iaitu Allah SWT"

    hentam je..hahaha

    ReplyDelete
  4. aku kecewa. aku sedih. sampai bila-bila aku takkan jadi cantik dan mesra seperti mereka. lelaki sekarang cuma pandang pada rupa sahaja. bukan keindahan dalaman lagi. sedangkan luaran pun sudah sebegini, apatah lagi hendak mengenali.....

    ReplyDelete
  5. "ishh,macam mana boleh jadi macam ni pulak?"

    ReplyDelete
  6. " Arghhh malunyaaa. jangan pandang aku! jangan pandang aku!wuuuuu"

    ReplyDelete
  7. walaupun aku manusia kucing, aku tetap comel macam Tunsha Ayunie si Puan Gojes.... wakkakaka *tetibe*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha. Kak shaa. Pun boleh.(*˘︶˘*).。.:*♡

      Delete
  8. woh inila dia contestnyaaa
    alahai Scha baru ada masa menjenguk awak ni haaa

    ReplyDelete
  9. dh baca komen2 mereka so kelakar hihhi...akak x join lah sbb baru ni komen

    ReplyDelete
  10. oh inlah gambarnya ... menarik semua komen-komen para blogger.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook