TEASER #xesshoes

Saturday, September 20, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaaaaaa!

Okay. Ada teaser sikitt haaaa.

Nak update.. Tapi, kena balik kampung.. Kat kampung susah sikit nak update.. Maybe Isnin lah kot aku akan full update.

Stay tuned!

P/s: Cabaran pun terpaksa ditinggalkan. Weekend memang fokus untuk family :)
P/ss: Tinggalkan jejak korang. Nanti bila dah settle, aku balas balik. hihi.


Follow and let me know!

Peringatan paling sopan AGAIN:

-- Korang dah join belum GA September by Karya Mahirah tu? Link ada kat sidebar okay. Klik je gambar tu taw
-- Boleh tak korang jawab POLL kat sebelah tu? Saja nak survey, mana yang korang lagi prefer. Hehe.

You Might Also Like

13 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Selamat bercuti Scha..... akk guna hp tak dpt follow. bila2 nnti ye..

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti scha, siap ada teaser bagai, saspen jek

    ReplyDelete
  3. Ahaii..bershoping ke kak? Hehehe. Selamat bercuti.

    ReplyDelete
  4. SAYA DAH JAWAB DENGAN JAYANYA..SIAP KLIK NUFFNANG SAMPAI BERJUTA LEMON (PADAHAL SATU KALI JE)
    I prefer pop up window and of course lah blog akak ringan...saya pon suka masuk...jumpa lagi...klik nuff saya kak..hahahahahah

    ReplyDelete
  5. Selamat berrcuti dear...kak lya doakan Schz bergembira...

    ReplyDelete
  6. ehem.. kat mana ni scha?? mcm best je..:)

    ReplyDelete
  7. nak review bag ke kak? hehe

    comel la akak ni :)

    ReplyDelete
  8. singgah tengok teaser :)

    ReplyDelete
  9. siap ada teaser ni scha ? mesti ramai yang nak tahu harganya..:D

    ReplyDelete
  10. waalaikumsalam blogwalking here

    ReplyDelete
  11. Akak likes the bag bery-bery much!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook