Suami bidankan isteri?

Monday, September 29, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa! 

Malam-malam ni sebelum aku nak layan siri Friends, nak share dengan korang something interesting! 

Suami bidankan isteri bersalin you alls! Bukan senang nak dapat lelaki yang sanggup bidankan si isteri. Kebanyakkan lelaki takut darah sikit. Bersalin tu bukan sikit darah, banyakkk.

Bayangkan isteri tengah tak tahan nak bersalin di tengah-tengah lebuhraya, mestilah kelam kabut kan? Sang suami call ambulans dan nurse bagi arahan dalam telefon sahaja since keadaan sangatlah kritikal. Nak tunggu ambulan lambat sangat sebab di tengah-tengah highway kot. 

Alhamdullilah. Semuanya berjalan lancar. 

Apalah perasaan lelaki tu masa pegang anak dia yang baru lahir kan? Mesti rasa touching gila. 

You man, did a great job! Congrats for your new baby :)




Follow and let me know!

 Sumber: Facebook

You Might Also Like

12 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. tertulis hasben dia sendiri yg bidankan isteri dia bersalin.. touchingnya :')


    psttt Scha, kite tukar url blog:
    ana-mizu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ciri-ciri lelaki yang bertanggungjawab. :)

    ReplyDelete
  3. nasib baik husband ni jenis tak cepat panik. boleh bertindak+tenang saat2 cemas begitu :)

    ReplyDelete
  4. tabik la klu suami yg jadi bidan untuk isteri...

    scha.. awak di tag... nanti dtg ya..

    ReplyDelete
  5. So sweet suami sambut baby. Hoho. Takde lelaki sanggup tengok si isteri bertarung antara hidup & mati. Terbaik ah bro! Huhu

    ReplyDelete
  6. berbangga dapat suami mcm nie...
    nasb la dgn suami sndri..
    cer kalau orang laen yang anta..

    ReplyDelete
  7. sweet nya berbidankan suami sendiri... apa lah perasaan suami dia mase tu mesti panic...Alhamdulillah lahir seorang lagi khalifah di bumi Allah.

    ReplyDelete
  8. berani suami dia
    mujur tak pengsan time tu juga

    p/s-blogwalking and done follow =)

    ReplyDelete
  9. Dulu pernah belajar cara nak membidan.. Tapi tak tahu ingat lagi ke x?

    Tapi kalau basic itu, maybe boleh lagi kot...

    ReplyDelete
  10. ok ni sweet.. lebih baek suami dr doctor laki -.-

    ReplyDelete
  11. kalau dlm keadaaan terdesak boleh je kan

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.
    Kalau asben saya dia pengsan dulu.
    Dia fobia darah.
    Bersalin 3 anak tak pernah nak masuk labor room.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook