Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Tuesday, September 30, 2014


Assalamualaikum. Haiii.

Harini nak join dua giveawayyyy! Nak support kawan-kawan yang selalu datang blog aku ni. Baik hati betul dorang ni nak bagi hadiah.

Di tag oleh kak Karya Mahirah dan Amy J! Thanks korangg!

Let's check it out!

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

*klik untuk ke giveaway*

Hadiah yang menanti koranggggggg! 





Senarai hadiah untuk dimenangi:
  • Hadiah Utama          : 20 x keychain Eiffel Tower
  • Hadiah Sampingan  : 3 x poskad Eiffel Tower
  • Hadiah Saguhati      : 3 x maps Paris 2014



Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!


GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014

(ada sebulan lagi nak join!! heheheh)

(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)

Nak tag kawan-kawan baruuuu dari #kbba!

-- Farhana Mohamad [ http://farhana-mohamad.blogspot.com/ ]
-- Fatin Farhana [ http://nurinafarhana.blogspot.com/ ]
-- Chien [ http://chien-puterirahsia.blogspot.com/ ]

Aisya pernah buat giveaway haritu dan aku termenang. Tak kisah kalau tak menang. Tapi, since dia guna random.org, harapan nak menang tu ada sikit lah. hehe.

Thankss awaaaaa buat giveawayyy niii. Rasa nak keychain dari Parisss tuuu. wwuuuuuu

Follow and let me know!

You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. All the best, Scha! Akak pun joined gak. Moga ada rezeki kita ;)

    ReplyDelete
  2. Balas kunjungan, Good luck heheheh

    ReplyDelete
  3. good luck kerana hadiah sgt menarik

    ReplyDelete
  4. scha, tengkiu for tagging. :)
    sy dah join ga ni.
    all d best tau!
    walaupun tak dapat g paris, dapat keychain pun jadi la kan. =D

    ReplyDelete
  5. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook