#nogorifest

Wednesday, September 17, 2014


Assalamualaikum. Hai semua!

Selamat Hari Malaysia! Semoga negara kita kekal harmoni hendak-Nya! Amin.

By the way, semalam aku pergi Nogori Fest dekat Padang Majlis Perbandaran Seremban (MPS). Nogori fest ni ada macam-macam aktiviti. Ada jualan online shop, ada makanan, kerepek rempeyek, and sebut je, semua ada jual kat situ. Keluarkan duit je beli kat situ. Memandangkan aku kekurangan duit, so, aku berbelanja mana yang mampu je. Nanti aku share apa yang aku beli. 

Aktiviti Nogori Fest 2014

-- Pertandingan mural
-- Teater 3D
-- Gerai jualan
-- Pameran Hollywood
-- Persembahan artis-artis

Memang banyak sangat gerai jualan kat sini. Online shop lagii banyak. Ada juga artis yang turut serta, contohnya Alyah, Yana Samsudin, Jalaluddin Hassan. Tu je yang perasan. Oh yer, Chef Zam pun ada juga untuk berkongsi serba sedikit tentang perkembangan beliau. 

Cuaca masa itu agak okaylah. Tak terlalu panas, tak terlalu mendung. Sedang-sedang je. Aku pergi dalam sejam je. Lepas tu, balik. Ramai sangat orang dan aku boleh jadi rambang mata kalau stay kat situ lama-lama. Lagi banyak lah duit aku terbang melayang-layang. Jom lah layan gambar!

Di pameran Hollywood!











Bergambar dengan zombie! Takutnyaaa iolls!


Penyejuk tekak. Tapi, manis sangattt!


Suasana di gerai-gerai jualan!




Peneman untuk semalam!


Barang-barang yang sempat dirembat semalam! See, barang makeup banyak kan? Nasib baik ada offer. Berbaloi sikit belinyaaa. haha.

Eh, nampak tak yang kain saree warna hijau tu? Tu tudung bawal yer. Sangat best. Tebal dan selesa nak pakai. Kalau nak tengok tudung-tudung yang best, boleh lah pergi usha Instagram Deena Hijab. Mesti teruja!



Okay. Settle seketul entry! Entry cabaran 30 hari is on the way!

Follow and let me know!

Peringatan paling sopan:

-- Korang dah join belum GA September by Karya Mahirah tu? Link ada kat sidebar okay. Klik je gambar tu taw
-- Boleh tak korang jawab POLL kat sebelah tu? Saja nak survey, mana yang korang lagi prefer. Hehe.

You Might Also Like

15 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Hi salam kenal..
    Kebetulan nama pangkal dan hujung awk tu hampir sama dgn nama sy..
    Sha nazri
    Bestla dpt jln2 kat situ.
    Jemput singgah
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wahh beli mekp naked...kopak tak poket? berap harge ni sha?

    ReplyDelete
  3. **typo... hehehe, wahh beli mekap naked, tak kopak ke poket, berapa harge ni?

    ReplyDelete
  4. macam best je...rugi pula tak dapat nak pergi event ni...macam2 benda menarik ada kat sana ye..

    tak mengigau ke malam2 bila tengok gambar zombie tu...? kih3

    ReplyDelete
  5. @Siti Aisya Ibrahim ni bukan ori, so, murah sikit. Rm30 scha beli.

    ReplyDelete
  6. @Ezad Skytech Dah delete lepas dh post kat blog. haahhahah

    ReplyDelete
  7. syoknya..lawak tul Iron man zaman dulu-dulu..haha

    ReplyDelete
  8. bestnya! akak suka gi event2 macam nih.

    ReplyDelete
  9. lebih kurang cam JOM HEBOH lah yek..byk nyer BORONG!!!

    ReplyDelete
  10. Of course laa mekap diutamakan. Miahahaha. Tak silap ana naked tu mesti mahal kan?

    ReplyDelete
  11. Wah pengisian yang baik untuk cuti-cuti hari malaysia ya

    ReplyDelete
  12. Ermmm..apasallah dia bagi nama brand tu Nak*d..
    Apepun, nampak meriah.sangat nogori fest ni
    :)

    ReplyDelete
  13. ala, dah x duk kt negori. meriah :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook