Majlis Menandatangani Kontrak Miss XES Elegant 2014/2015

Monday, September 22, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Meh dekat sikit meh Nak belanja gambarrr yang pasti buat anda semua terujaaa gituu.






Amacam? Teruja tak tengok kasut and beg ni semua? Kalau nak tahu, inilah kasut dan beg jenama XES Shoes. Kasut dan beg XES sangatlah berpatutan dan mempunyai design yang cantik dan trendy. Dari budak kecik sampai golongan veteran semua boleh try XES shoes ni. Lelaki dan perempuan mesti teruja bila berkunjung ke XES Shoes store ni haaa.

Pada hari Jumaat, 19 September 2014 yang lepas,bertempat di Glenmarie Shah Alam, telah berlangsungnya majlis menandatangani kontrak Miss XES Elegant sebagi duta dan jurucakap untuk XES Shoes. Tahniah kepada Miss Mico Pun kerana telah berjaya memenangi hati pihak XES untuk menjadi jurucakap bagi pihak mereka. 

Nak tahu apa kelebihan sebagai Miss XES Elegant 2014/2015?
  • Kontrak bernilai RM16,000
  • Termasuk wang hadiah RM1000
  • Sebulan keperluan beg dan kasut bernilai RM3,600 selama setahun
  • Mico Pun jga turut dibayar RM3,900 untuk pelbagai jenis kempen iklan bercetak
  • RM1000 untuk setiap iklan komersial TV dan berlakon
  • Untuk klip video, Mico Pun akan menerima RM1,500 sepanjang tempoh kontrak



Teruja dapat bergambar dengan Mico Pun!
Friendly and tak lokek dengan senyuman. Yeayy!


Inilah gadis yang berjaya menarik seorang Scha pergi ke event tersebut dari Seremban. Haha. Berbaloi. Thanks yiying!
Boleh terjah blog yiying, www.liyanalunia.com


Yang belah kanan itu nama dia Ika. Pemilik blog www.withlovekisses.com
Sangatlah cantik dan gila selfie jugak macam kami. Hahaha. 


Muka blurr sebab dapat goodies bag yang best gila. XES ada bagi headphone and mp3 player.
Say whatt?


Inilah Sabrina. PR XES shoes yang menjemput para blogger ke event ini. 
Thanks Sabrina!


Inilah teaser haritu kan? Haaa, ini kira hadiah XES beri untuk pihak media. Teruja dapat beg free. Dah lah lama betul mengidam beg macam ni. Hehe. Thanks XES!
Alhamdullilah.

Selepas pergi event ni, rasa bersemangat nak berblog dan share dengan korang anything yang interesting. And aku baru sedar, sebagai blogger, korang kena ada business card. Sebab bila pergi event, korang akan networking dengan pihak media yang lain. And takkanlah media nak ingat nama blog korang kan. So, just bagi kad. Senang. Hehe. 

Okay. Dah siapp. Legaaaa. Till then, see you in my next post!

Follow and let me know!

You Might Also Like

18 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. perghh beg free. nyesai aku tak ikut zz

    ReplyDelete
  2. pergh... best gila dapat barang free!!!!!!!

    kalau dekat shah alam je, sennag la nak ke sana nnti. hehe

    ReplyDelete
  3. Bestnya Scha dapat free gift lagi tu. Rezeki tu kan. Moga Scha dimurahkan rezeki sentiasa...amin.

    ReplyDelete
  4. bestnye dapat beg free !!

    ReplyDelete
  5. Perghh..cantik2 beg and kasut dia. Ana sebagai perempuan sesangatlah tak tahan menengoknye! Jeless..!

    ReplyDelete
  6. wahhh..goodies bag dia awesome gila...siapa nak bagi kan...BEST2 :D

    ReplyDelete
  7. Seronoknya, Scha! Dtg jenguk Scha hari ni. Hari ni xsempat nak bertandang lama. Take care :)

    ReplyDelete
  8. Hebatnya blogger ni.. kalau aku terima jemputan mcm ni satu hari nanti barulah aku buat blogger card sendiri haha xD

    ReplyDelete
  9. Salam scha, selamat berkenalan.

    Seronoknya baca dapat beg percuma. rehan pun nak beg jugak lah. rugi tak hadir majlis ni. Hihi.

    Jemput ke blog rehan dan follow ye. Rehan follower scha ke 1516 :)

    TQ!

    www.noraihanqusyairi.com

    ReplyDelete
  10. assalam..

    salam perkenalan. jemputke blog saya. kisah saya nak kurus. :)

    thank yer

    ReplyDelete
  11. wahhh bestnye scha.. bile lah dpt cmni jugak..
    heheehee

    ReplyDelete
  12. pehhh comel2 laaaa :)

    ehhh ada Nora Danis hahahaha errr akak yiying.. hehe

    ReplyDelete
  13. wahh...bestnyee!! kalau sy dpat pon sy pegi! mmng suke dgn kasut XES!! :D

    ReplyDelete
  14. hahahhaa yey! pasni sementara belom ada keje kita join je event ni semua tau. and thankyouuuu so much sebab sudi datang jauh-2 :(

    ReplyDelete
  15. Ooo.. Ni lah dia event yg dapat beg tu.. Okay.. I is jeles.. hehe.. Btw, lepas ni mari kita berevent sampai lebam.. i loike goodiesss...! Haha!
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  16. pergh dah rasa macam baca blog retis. terbaik r scha. mesti best kan event ni.

    ReplyDelete
  17. Zumal tengok barang2 tu pun teruja... OMG ^_^

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook