Lara Alana Ahmad Awaluddin

Friday, September 05, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaa!

Di hari Jumaat yang indah ini, Scha dan Awal telah me-publish-kan wajah anak perempuan mereka. Yelah kan, before ni Awal bagi teaser je. Wajah baby tak tunjuk. Takpe. Maybe ada sebab Awal buat begitu. Dengar kata, baby sebelum umur 90 hari, tak boleh disiarkan gambarnya ek? Pernah baca satu blog bercakap pasal hal ini. Sesuatu pasal ain. Haa. aku pun tak pasti.

Apa-apa puunnn, Lara Alana Ahmad Awaluddin di lahirkan pada 22 Julai 2014. Hey girl. we're 23 years apart! Sama birthday dengan auntie lah sayang. Kekeke. Tak perasan pulak.

Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan cantik macam mak dia juga yer. Mesti cantik bila dah besar. Masa kecik pun dah comel. Imagine lah bila dah besar nanti.

Lara Alana Ahmad Awaluddin



Sumber: Facebook

Follow and let me know!

You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Lara! Akhirnya dapat juga tengok baby schawal :)

    ReplyDelete
  2. so comel! jatuh hatu tengok lara lodin ni !

    ReplyDelete
  3. pehhh comel ikot muka scha :D

    ReplyDelete
  4. Baby cantik! Ikut muka scha Al-yahya laa.

    ReplyDelete
  5. ha'a, comel sangat >.< tengoklah parents dia kan. hahaha

    ReplyDelete
  6. Comelnya!! Suka tengok mata dia :)

    ReplyDelete
  7. moga jadi anak yg solehah.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook