Kena tipu dengan blogger.com?

Friday, September 12, 2014


Assalamualaikum. Hai semua.

Al-kisahnya, malam tadi blog walking sampai ke pagi. Sampai kematu blogwalking. Haha. Lepas tu bukak lah blogger.com kot-kot ada comment yang masuk.

Sekali terkejut sebab tetiba je pageviews untuk hari ni menaik gilaa. Sangat okay. Selalu 300++ je views, ni sampai 3000 views. Mana entah datangnya.

Check nuffnang. Takde yang drastik pun. So, nak percaya mana ni? Musykil beta.


Manalah tak terkejut pagi-pagi buta ni? haha. Pernah kena macam ni tak? Sampai sekarang tak tahu dari mana datangnya.

Bila check pagi tadi, baru lah kembali okay. Haha

And masa mencari tadi tu, terjumpa satu benda yang menarik. Jeng jeng jeng


Entah paham ke tidak Israel-ian tu baca blog aku. Ke translate to Hebrew tapi still tak paham? Ke dia paham tapi, dia buat dunno je lepas tu? Entah lahh. Hahah. Nak tahu post mana? 


P/s: Pageviews scha sikit je. Abaikan numbers yg kat bawah tu taw

Follow and let me know!

You Might Also Like

30 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Mak ai, zionis menyerang blog yer Scha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eeee...takut jugak walaupun die buka blog je.

      Delete
  2. mecanak2 pageviews naik tu...macam roket...tapi semalam ezad kena macam ni juga...tapi stats kat Nuffnang...dalam masa beberapa minit PV naik sampai dekat 900 views di antara pukul 10 pm sampai 10.30 pm...pelik juga datang dari mana tu...huhu

    ReplyDelete
  3. harap orang Israel tu baca, faham dan terus insaf..hehe.stats kat blogger ni kadang-kadang cam pelik je..

    ReplyDelete
  4. biasala tu kak... masalah teknikal.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. Israel jeles nie tgk blog scha ada tulis "Pray for Gaza"..hehe

    ReplyDelete
  6. Israel jeles nie tgk blog scha ada tulis "Pray for Gaza"..hehe

    ReplyDelete
  7. Entahlah kak. Saya punya kes pun sama jugak. Cuma dlm kes saya, kena tembak dgn US... yg kakak punya dgn Israel. Hehehe.

    Rizal,
    http://serbaalah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. hahaha lawak betul israel...

    ReplyDelete
  9. Asal kite ada tulis keyword Israel terus dia search haha... lepas tu mesti dia merepak kenapa bahasa nie pelik semacam. Tak pahamlah aku kata nyer!

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...scha..

    hehe..macam-macam lah.. blog scha dapat perhatian israel tu..

    salam Perkenalan.

    Artikel Pilihan : Kebaikkan Vitamin C

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Scha..

    Blog Scha dapat perhatian dr israel tu..hehe

    Salam perkenalan..

    Artikel Pilihan: Kebaikkan Vitamin C

    ReplyDelete
  12. Pergh perghh..meninggi dari israel gitu. Ape la yang diorg baca kan sampai meninggi pageview dia. Haha. Mesti jenuh nak translate. XD

    ReplyDelete
  13. kat blog pon diorang nak serang ker..hehe

    ReplyDelete
  14. bulan ni mieza punya visitor second rank is from Israel, first tentulah Malaysia. agaknya depa gelabah klik sebab ada post pasal Gaza, hehe! tahulah sesungguhnya mereka itu gelabah gila babeng dengan boycott ni.

    ReplyDelete
  15. samalah saya pun pernah kena.
    baru ni dari macedonia

    wah scha penaja GA Karya Mahirah singgah sini ya

    ReplyDelete
  16. pehhh israel tuu.. dahsyat nii...

    ReplyDelete
  17. aiyokk..diorang cari apa kat sini ni??

    ReplyDelete
  18. Ramainya reader dr israel x takut kena serang ke heeee

    ReplyDelete
  19. yang ni mmg xleh caya sha. kena install google analytic

    ReplyDelete
  20. kalau la betul2 best tu. byk tu hampir 3k..CN singgah sini dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  21. pageview tu nak kasi semangat dekat scha kot. hehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook