Cabaran 30 Hari, #20 -- Quote Kegemaran Anda

Wednesday, September 24, 2014

*auto publish*

Assalamualaikum. Hai semuaaaa! Kembali ke cabaran yang ke doploh. Oh yeahh. Lagi 10 cabaran. Phewww.

Cabaran 30 Hari, Hari Kedua puluh -- Quote Kegemaran Scha


Yeah. Walau macam mana susah pun, aku tetap kena buat jugak sampai habis. Jangan give up. Sebab kalau aku give up, apa je yang aku dah lakukan, rasa macam tak berbaloi. Even panjat Bukit Panorama macam nak terputus nafas, tapi, aku tetap jugak tabahkan diri supaya sampai ke puncak. Haha.

Sama lah macam belajar pun. Empat tahun bukan lama. Tetiba tahun akhir rasa nak give up, memang tak berbaloi. Terpaksa cekalkan hati habiskan belajar empat tahun. Alhamdullilah, dapat juga graduate on time. Wuwuwwu. 

Okaylah. Tengah ada event time ni. Tu yang auto publish. Will update later! ^^

Follow and let me know!

You Might Also Like

14 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Betul tu Scha, memang tak berbaloi macam tu...

    ReplyDelete
  2. Goodluck kak scha. Teruskan cabaran. Lagi sikit je nih. ^_^

    ReplyDelete
  3. Inspiring!... mmg betul sgt kata2 tu... agreed...

    ReplyDelete
  4. Teruja baca quote scha ni...akk amik ye utk bacaan. Oh ye akk tag scha..

    http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    jemput ke blog tau..=)

    ReplyDelete
  5. Hai Scha! Amboi sempat buat autopublish.. Akak baru sempat update ari ni.. Haha..
    Btw, dah follow sini.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  6. Terus kuat semangat ye, Scha! Kejar semua impian2 :)

    ReplyDelete
  7. good

    scha thanks ye sbb sudi singgah jenguk blog ciksu spnjg ciksu cuti bpntg ni.
    ada masa ciksu blog pecut ye. hihihi

    actually, ciksu dh slmt bsalin..
    dh hbs pntg ni.tgh gigih bls jejak komen yg dok mnnti hampir 500 ratus lebih tu.nngis jap!!

    ReplyDelete
  8. sama la ngan zizie.. zizie tak suka la benda yang sekerat jalan dan benda yang buat dua kali... biar semua settle sekaligus gitu.. hehe

    ReplyDelete
  9. panjang quote tapi sangat deep. betul. peluang bukannya boleh datang banyak kali.... kejarlah selagi masih ada masa.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook