White Flag

Tuesday, August 12, 2014


Assalamualaikum. Hai semua.

Ermm. Aku selesema. Tak sihat badan. Mula-mula sakit tekak, lepas tu bersin, dan seterusnya terlantar atas katil.

Dah dua kali rasanya aku selesema sepanjang tanam anggur ni. Nak cari kerja dan tulis surat pun tak larat. Ahh. Dugaan. Harini nak tidur awal and esok nak sambung cari kerja. Kena kuatkan semangat! Don't ever give up!

Masa entry ni ditaip, badan rasa okay sikit. Makan panadol and a lottt of water and makan. Tu yang mampu lagi nak taip entry ni. Okay. Nak layan Running Man japp. Lepas tu, tidurrr.

Tinggalkan jejak dan Scha akan jejak korang balik. Muahh!

Good night semua!


Follow!


You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Salam scha, remember me akak Jm :-) terima kasih terjah blog akak so akak balas kunjungan

    Jadi nya baru graduate kah ni eh, in sha allah semoga cepat dot kerja nanti ye
    Jaga kesihatan dan semoga cepat sembuh aminnn

    ReplyDelete
  2. kita pun tak sihat sikit, dah 2 hari sakit tekak. hilang selera, nak telan air pun sakit gila (T_T) get well soon scha, and good luck apply kerja :)

    ReplyDelete
  3. Siannye scha. Semoge cepat sembuh and goodluck for evrything. :)

    ReplyDelete
  4. laaa, cian dia. semoga cepat sembuh kak ^^

    ReplyDelete
  5. ehhh...akak dah komen ke blum eh kakt sini...terima kasih sudi singgah di blog akak JM tu

    ReplyDelete
  6. ala, siannya kak scha. sedih saya dengar T__T

    semoga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  7. alolo sian scha..akak dh follow ig

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook