[SEGMEN] -- Bloglist August bersama irrayyan.com

Friday, August 08, 2014


Assalamualaikum. Hai semua.

Setelah sekian lama, baru lah aku tergerak nak join segmen-segmen ni. Yer aku tahu, segmen ni boleh mengukuhkan lagi silaturrahim sesama kita, tapi, bila dah malas, segmen apa pun kau malas nak update. Tapi, cerita sendiri kemain pulak engkau update. Well, that's me.

So, aku pun nak join segmen-segmen ni.

Dengan lafaz bismillah, saya join Segmen Bloglist August bersama irrayyan.com. Thanks kak for this segment. I heart you very-very much okay. Hiks.


Tekan banner untuk ke segment tersebut. Meh lah join. Boleh blogwalking sesama. 


P/s: Masih berhutang entry kad raya. Oh demm. 

You Might Also Like

14 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    sory sangat2 bz x sempat nak singgah lama2
    anyway jemput datang open house anum ya

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen.
    Insyaallah nanti nak join.

    ReplyDelete

  3. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete

  4. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Dh ramai yg join segmen ni :-)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana join Segmen Bloglist August irrayyan.com. Blog anda telah dimasukkan ke dalam bloglist bulan ini sehingga 14/9/2014. Jangan lupa singgah ke blog rakan-rakan yang lain tau, boleh tengok Senarai Bloglist August irrayyan.com. Rajin-rajin update blog ^^ and Happy Blogwalking.

    ReplyDelete
  7. salam..singgah dari segmen yang sama

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-august-irrayyancom.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-august-irrayyancom.html

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook