[SEGMEN]: BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA

Wednesday, August 27, 2014


Assalamualaikum. Hai semua!

Semangat ni nak join segment and GA! Mana tahu ada rezeki kann? hehe/

Maciihh Amy J --> http://amysigadisweird.blogspot.com/ sebab tag akak. Muah ciked haa!



  1. segmen ni khas untuk blogger warganegara Malaysia ..
  2. korang perlu buat satu entry tajuk "SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA", dan tag 3 rakan blogger anda. 
  3. pastikan copy banner diatas ni dan letak dalam entry korang serta link kan ke sini.
  4. kemudian tinggaikan link entry korang dibawah, mudah untuk farra cek nanti. 
  5. kepada Sesiapa yang belum follow blog farra, boleh lah follow terlebih ya..
  6. Due date sampai 14 september 2014 sahaja.

-- mesti korang nak tau kan apa barang yang farra nak bagi?
-- farra ada 2 pasang baju untuk biberi kepada 2 blogger yang bertuah.
-- JIKA sambutan menggalakan farra mungkin menambah lagi 2 hadiah kepada peserta.
-- SELAMAT BERSEGMEN !!!

Senang je rupanya nak join. Hehe. Lepas ni boleh lah join selaluuuu. wiwiwiwiiwiwi

Tiga blogger

Follow and let me know!

You Might Also Like

15 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. selamat bsegmen kak :)

    eh? nama nadyya ke tuu?hikhik

    ReplyDelete
  2. eh mommy irra pon ada. di sini pon scha di tag :p
    http://www.irrayyan.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. wahhh22 kena tag lah... jgn lupe tengok sini tau... I got surprise for u.... jeng jeng jeng
    KLIK

    ReplyDelete
  4. Rajin rajin rajin...sy memang tak larat nak join GA atau apa2 contest..nak buat entry sendiri pun termengah-mengah.. Semuga berjaya ye. Salam santai

    ReplyDelete
  5. scha, kite tag sini... http://jindrisska.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Arggh x join lagi x sempat huhuhu

    ReplyDelete
  7. hai.. gud luck..
    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Semoga berjaya ...

    Jangan lupa singgah kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook