Phone baked.

Saturday, August 09, 2014


Assalamualaikum. Hai semua.

Ingat entry aku pasal handphone masuk air itu hari?

Tadi aku terjumpa kes ya maha dashyat dari aku. Sila lah lihat.

Source: Click the picture above

Haha. Kesian kot. Nasib baik je iPhone tu tak meletup dalam tu. Dah lah iPhone5s lak tu. Kalau aku pun, meraung. Kek lain ceghita. hahaha. 

Bertabahlah nokks. Slow-slow lah simpan duit balik beli yang baru okay. iPhone 6 pun nak keluar dah ni. Hehe. 



You Might Also Like

13 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. dah siap masak kek nye, baru dia perasan...amboi dahsyat....hahahah :D

    ReplyDelete
  2. macam manalah hp masuk kek pun tak perasan? pelik tul haha...

    ReplyDelete
  3. Macam mana ye kejadian tu boleh terjadi... Siap jadi kek ^_^

    ReplyDelete
  4. haha. yang ni sadis. tak payah tunggu iphone kene masak sekali cake, nokia cikai pon kalau masok menangis woooo. hehe

    ReplyDelete
  5. matilah nak beli iphone6 mahai tu. wuwuw

    ReplyDelete
  6. Lol. dasyat tu. Kalau dia buat kek birthday mmg terbaik la, kek + hadiah iphone lg. hahaha

    Singgah dan menabung OldTown kat sini.
    Jemput singgah My recent post : Buat Ic Baru!

    ReplyDelete
  7. Muahahahahahaha,serious talk lawak gilalah ....Tak logik pun ada . Takkan dia tak perasan yang phone dia jatuh kat dalam kek tu , hahaha , Maybe kek dia tu cair sangat sampai boleh tengelam Iphone :)

    ReplyDelete
  8. ade gak tgk psl ni kt fb hehe cian wo kalo jd camtu hehe

    ReplyDelete
  9. kire kalau nak kasi orang hadiah phone pon, boleh ar surprisekan dengan care bubuh dlm kek cmnie...hehehehhe style lah...

    ReplyDelete
  10. hahaha.. aduhai, x dapat den nak nolong nya ha.

    ada lak ley x nampak. hp sebagak tu.

    ReplyDelete
  11. Yang ni kelakar mcm mana boleh x perasan hp boleh masuk dlm dunan kek tu, mcm2 :-)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook