KAD RAYAAAA!

Monday, August 18, 2014


Assalamualaikum. Hai semua!

Entry ni dah tertangguh hampir sebulan dah. Bila nak buat je, mesti terlupa nak ambil gambar. Lepas tu, postpone esok dan seterusnya. Haha.


Baiklahh. Mari kita mulakan!

1) Mommy Irra daripada irrayyan.com



2) Amy Syeera (Amy J) daripada http://amysigadisweird.blogspot.com/



Thanks kepada Kak Irra dan Amy sebab sudi bagi kad raya. Tahun ni kurang sikit dapat kad raya sebab malas nak respons. Jahat gilaa. Sebab malas nak respons, tak dapat kad raya. Insya-Allah, next year nak bagi kad raya pulak kat korang. 

Raya tinggal lagi seminggu. Rasa macam sekejap je kan? :)

You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. EH, kad raya kita adalah. ehehe...

    thanks for this entry ^^,

    ReplyDelete
  2. wah bestnya.. dapat jugak kad raya.. hehe

    cantek background ~_^

    ReplyDelete
  3. Huhu..best kan dapat kad raya. Lagi2 dapat ucapan tulisan tangan. Hehe. Baru nostalgia gitew. Keh3

    ReplyDelete
  4. nak kad raye tahun depan! :D hiihihih

    ReplyDelete
  5. Akak pun dpt kad raya dari amy j, terima kasih amy j :-)

    ReplyDelete
  6. untung dapat byk2 kad raya :) anas dapat 1 je raya hari tu.

    ReplyDelete
  7. amboi.. siap ambik gambar kat bunga lagi.. haha

    ReplyDelete
  8. Best r dapat kat raya. Kite da lama gila takdak kad raya. :)

    ReplyDelete
  9. Bestnya... dpt kad raya... lama dah xdpt kad raya...

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook