[GIVEAWAY]: Harry Potter Postcards from Germany!!

Monday, August 11, 2014


Assalamualaikum. Hai semua.

First of all,

HARRYY POTTERRRR!



Haaa, sebab apa aku jerit nama Harry Potter awal-awal entry ni? Sebabnyaa aku nak postcards Harry Potter dari Germany woii. Bukan senang nak dapat tuu. *mengigil kegilaan*

Ehem. ehem. Giveaway ini daripada kawan baru kiteww. Siti Aisya Ibrahim. Dari blog, http://jindrisska.blogspot.com/. Baru je kenal dengan Aisya ni. Tapi, kami macam ada chemistry gitu. Umur pun sebaya. wiwiwiwi

Tekan utk ke GA ni taw

Masa memula kenal blog Aisya ni, hati terus tertarik sebab suka baca dia cerita pengalaman dia kat negara orang. Bila baca kisah Aisya dan husband dia, mulalah berangan nak kahwin. Lagi-lagi bila dia cerita pengalaman dia kat Prague -- Kota Cinta katanya. Berangan dan diriku tidak dapat dipisahkan lagi. Nehii, nehii. Kan dah timbul jerawat. Ni semua Aisya punya pasal. hahaha. *gurau jeww*

Bagaimana pula kisahnya seorang Scha Nazri dan seorang Harry Potter?

Well. Kita ni kipas susah mati Harry. Serius. Kita ada satu folder semua movie Harry. Sanggup download balik cerita tu semula sebab folder tu hilang dalam hard disk. Gigih ni dari pagi sampai malam download balik full movie tuu. Aaaa. Tapi, berbaloi. Sebab dapat tengok dari awal sampai akhir dan dalam HD. hehe.

Kekadang kalau stress ke bosan ke hape, kita akan tengok Harry dari awal series sampai lah habis. Kira seminggu jugaklah nak habis. Kena slow-slow tengok and kunyah pop-corn. Perghh. Heaven! haha.


Dan semestinya penulis yang awesome lagi brilliant. Imaginasi dia ya ampunn, tak dapat nak cakap macam mana JK Rowling dapat idea tulis kisah Harry nii. It was fantastic *insert British slang*


And I love every single actors and actress in this movie. Totally. Even its good or bad characters. No doubt bebeh. Nehii. 



Dan ini hadiah kalau dapat menang GA dari akak kita ni haaa. heehheehehe


Jadi kalau korang kipas susah mati HP macam aku, silalah join GA ni. Tak rugi pun join. Hehe.


You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. wahhh .. addicted nya akak :D

    ReplyDelete
  2. sama lah minat sangat-2 dengan HP ni..Za pun dah join GA ni.. :)

    ReplyDelete
  3. Good Luck
    singgah dari segmen yg sama

    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  4. akhirnyaaaaaaa!!!hahahahahahaah

    abeslaaa Nadyya kalah cmnieee. krik krik krik

    ReplyDelete
  5. woww. harry potter mmg awesome wlaupun bunyi harry dkat2 dgn hairy (brbulu) :P

    ReplyDelete
  6. Good luck. Saya pun joined juga ;)

    ReplyDelete
  7. Klau mcm ni rupanya haruslah menang ni, good luck

    ReplyDelete
  8. Datang melawat dan blogwalking.. Dari GA yang sama... Semoga berjaya...

    http://www.ladyainaa.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  9. Good luck! Akak pon ada join..

    ReplyDelete
  10. saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  11. Singgah BW dari GA yang sama dan follow sini #1430...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  12. Good luck and all the best :)
    blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook