#RayaPickupLines

Friday, July 25, 2014




*knock.. Knock..*
Who’s there??
Adik…
Adik who??
Adikku manis…cantik bergaya bolehkah abg ikot bersama..
#RayaPickupLines

"I rasa raya tahun ini you tak payah pakai samping."
"But why?"
"Cause I always ada di samping you"
#RayaPickUpLines

"Cantik potrait family makcik"
"Terima kasih"
"Lagi cantik kalau saya ada sekali"
#RayaPickupLines

"Awak ni macam butang baju raya lubang nombor 4 saya"
"Kenapa pulak"?
"Sebab betul-betul berada di kawasan hati"
#RayaPickupLines

"Pagi ni saya jadi imam tau"
"Wah awak jadi imam masjid mana ?"
"Masjid yang kita bina"
#RayaPickupLines

"Nak belajar anyam ketupat?"
"Taknak."
"Kenapa?"
"Takut bila tgn kita tersentuh, teranyam pula rasa cinta."
#RayaPickupLines

"Awak , saya nak main bunga api boleh?"
"Mainlah yang penting awak jangan mainkan hati dan perasaan saya."
#RayaPickupLines

"Do you love kuih Tart?"
"coz I sayang you keTart keTart"
#RayaPickupLines

"Awak tengok apa?"
"Saya tengah hayati keindahan ciptaan tuhan"
"Mana?"
"Awaklah"
#RayaPickupLines

Haha. Ada yang gelak tak? Kalau tak gelak, mohon gelak palsu. kekeke.

*Anneyong*


You Might Also Like

11 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. haha..ni lawak.paling suka yang kuih tart tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. dah tergelak sorang-sorang macam orang gila dekat sini. :D

    ReplyDelete
  3. boleh dimanfaatkan ni ^^ hehe

    ReplyDelete
  4. bayanknya raya piuk..ya?
    tapi sweet la bila baca :P

    ReplyDelete
  5. hahaha lawakk..

    arituu puasapickupline..

    raya pon ade ekk?

    kreatif btl :D

    ReplyDelete
  6. ini kalau suami kite bace, die mesti ulang2 sebot...hahahah comel22... :D

    ReplyDelete
  7. yg first sekali dgn masjid yang kita bina tu win. :) Hai Scha. :)

    ReplyDelete
  8. hamboi kemain lg pickupline die ek hahaha

    err part keTart keTart tu x menahan tu hehe

    ReplyDelete
  9. sweet sgt2..hihi btw, selamat hari raya, maaf zahir dan batin ye..=)

    ReplyDelete
  10. yang tart ke tart tuh x menahan

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook