Nak penuhkan BLOGLIST. Tolong sayaaa!

Friday, July 04, 2014


Assalamualaikum. Hai.

Just a very quick entry. Sangatlah cepat, padat and ringkas. Haaaaa.

Sebenarnya, saya baru nak aktif blog balik. Yelah kan, beban belajar pun dah habis. Sekarang pulak duduk rumah je sambil belajar cara-cara menjadi isteri yang solehah. Eh eh eh eh.

Baiklah, baiklah.

Nampak tak side bar saya  tu haa? Bloglist takde. Yilek. Sebab ramai kekawan blogger yang dulu suam-suam kuku je update. Wuwuwuwu. So, nak penuhkan kembali lah bloglist tuuu.

Tak kisahlah korang baru first time datang ke, dah lama kenal blog ni ke atau apa2 je lah kan, dipersilakan lah join bloglist saya yang baru.

Yang baru datang blog ni, Selamat datang! Jom lah kita eratkan ukhuwah kita dengan berblog. Yang dah datang blog ni, teruskan bagi sokongan kat saya! Insya-Allah, nak berblog-walking habis-habisan sebelum start kerja. Hehehe.

Tak perlu buat entry, hanya just komen je kat kotak komen tu. Nanti saya masukkan dalam list. Kalau sesiapa dari Malaysia Butterfly Project, mohon inform awal-awal yerr!

Dan seperti biasa, gambar takde kena mengena dengan entry. Kah!

You Might Also Like

25 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Akak irra join ya..
    http://www.irrayyan.com

    ReplyDelete
  2. sama ah.. aku pon baru nak aktif balik.. nasiblah ak keje xbusy sgt skrng.. lgpon keje pon mgadap laptop jer.. hehe sblom menunggu posting enth bila.. haha

    jgn lupe eden ye scha.. haha

    ReplyDelete
  3. Nakk!! Mieza from Butterfly Project tau ^_^

    ReplyDelete
  4. saya join.
    arzmoha.com

    http://www.arzmoha.com

    ReplyDelete
  5. errr, patotla da lame tak nampak awak update entry. selamat menjoin jadi isteri solehah. errr

    comelnyaaaa bloggggg :)

    ReplyDelete
  6. Nak join gak bloglist awak! Btw hai, ana balas kunjungan awak dan follow sini. Thanks singgah blog ana..

    http://annaputri20.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. saya pun nak join sini juga la. hehe.

    http://amysigadisweird.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Salam Scha, zumal nak join boleh?
    ini linknya http://duniazumal.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. kita kenal pun melalui project legacy secret:)

    ReplyDelete
  10. ooo.. tgh free la skrg ni ye..
    cer join mana mana GA .ramai buat GA
    ciksu join la, boleh. hihi

    http://lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. malaysia butterfly project ?
    woww... apa tu
    dgr cam menarik je nih
    btw, kalau sudi boleh ke?
    http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. nk jugak. .hehehehe. . :D

    http://budaksukavanilla.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Mohon tambahkan saya dalam bloglist. :)

    http://www.ringantangan.com

    ReplyDelete
  14. butterfly project tu utk pompuan je. uhuk2. anas join k :)

    ReplyDelete
  15. project legasy secret..apakah itu..
    saya pun nak masukkan nama dlm bloglist kamu.. www.sobriyaacob.com

    ReplyDelete
  16. Malaysia butterfly project tu ape?

    stanzaku

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan... nak join jugak!

    http://jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Dr blog mialiana
    Terima kasih krn sudi follow.follow back


    Http://aniesandyou.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. nah amek link blog akak

    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Tanya skit. Malaysia Butterfly project tu apa

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook