Nak duit raya RM1000?

Tuesday, July 08, 2014


*sticky post. scroll for new entry*

Assalamualaikum. Hai korang!

Nak duit raya cash RM1000 tak? *angguk*

Kalau nak, meh lah join GA Cash Raya RM1000 by Emas Putih!

Sebab apa aku suruh korang join? Sebab aku adalah antara sponsor nya okay. Ni haa yang gigih aku promosi ni. Sempena nak mengaktifkan blog aku ni haa, aku ingat nak buat something sikit di bulan yang mulia ni. Boleh kan kan kan?

Meh lah join. Syarat-syaratnya pun simple sahaja. Follow sini sana. DONE!


As-Salam

[Sila Tekan Banner Diatas If Nak Join]


Kemain ramai sponsor taw. Lagipun tarikh tutupnya lambat lagi. Pstt. Sehari selepas tarikh tu ialah birthday aku. Haa, saja bagitahu awal-awal. Hehe.

Bagi sesiapa yang join tu, jomlah kekenal dengan aku. Jangan risau. I won't bite. Insya-Allah dengan GA ni, nak tambah ramai kawan dan bukan setakat follow je taw. Janji taw! 

Good luck bagi sesiapa yang join! 

You Might Also Like

18 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Singgah follow sini. Jom ke bolg Cik Anis ^^
    www.anisfadliyana.blogspot.com

    Dr GA Emas Putih ^_^

    ReplyDelete
  2. Whoahh! Ni cik sponsor jugak rupenye. Goodluck pd yg join. ^^

    ReplyDelete
  3. Haii.. Cakkk..
    teman follow sini yea,
    follower no. 1279
    jemput follow me back yea..
    leh kita saling kunjung-mengunjung nanti.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen boleh gak follow blog
    kedua teman ni yea..

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari Segmen Giveaway Cash RM100 by Emas Putih..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  5. Salam kenal cik sponsor:)
    done follow sini..

    ReplyDelete
  6. ooo...ini rupanya orang yang sponsor GA Emas Putih :) done follow sini

    ReplyDelete
  7. Good luck and all the best...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Good luck and all the best...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen emas putih... http://karyamahirah.blogspot.com/2014/07/ga-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  10. lumayan tu..
    good luck and all the best!

    ReplyDelete
  11. lumayan kalau menang ni

    ReplyDelete
  12. wahhhh cik sponsor rupanya ;-)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook