Kurangkan sunburn dan kekal bertenaga dengan B'Vite

Tuesday, May 13, 2014


Assalamualaikum. Hai korang!


Meh dekat sikit. Aku nak cerita sikit pasal produk terbaru dari Legacy Secret. Ingat tak aku pernah cerita pasal Harum Malam kat entry INI? Haaa, sekarang ni ada produk terbaru you alls. Meh aku recap balik. Harum Malam memang sesuai untuk kesihatan dalaman bagi seseorang wanita. Tapi, B'Vite, di samping merawat kesihatan dalaman, ia juga mampu untuk kulit korang jadi putih. Kira 2 in 1 gitu. 

Korang perasan tak lately ni banyak produk untuk memutihkan kulit muka? Perasan tak ia hanya fokus kat muka so sebab tu sapu kat muka? Lepas tu, kulit muka je putih, kulit badan hitam. Kakaka. Tapi, dengan B'Vite ni kan, Insya-Allah, satu badan jadi putih sebab ianya minuman so, effect satu badan Insya-Allah ada :)

Kan aku baru balik dari Bukit Panorama minggu lepas, so kulit aku agak burn. Especially di muka dan sekitar tangan. Takdelah obvious sangat, tapi, kawan-kawan tegur lah jugak ke-burn-an muka aku ni haaa. Dah lah ada dinner Sabtu ni, macam mana nak pakai mekap ni you alls? *garu kepala*


Anyway, sama macam Harum Malam, B'Vite juga diperbuat daripada bahan semulajadi. Natural gitu. Antara bahannya ialah, Apple Swiss, Anggur, Argan, Ros, Tomato, Comfrey Root, Aloe vera, Goji, Acerolla, Blackcurrant, daun Durian Belanda, Cranberry, Bilberry, Seaweed dan juga Buah Delima. 

See. Banyak bahan semulajadi yang bagi aku kira mahal dan dicampur menjadi satu. Rasa? Serius, rasa dia sedap gila. Rasa macam buah. Takde rasa pahit langsung. 

Apa kebaikan B'Vite ni Cik Scha Nazri?

1. Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
2. Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit.
3. Membuat kulit cerah seperti semulajadi
4. Mencegah kulit dari kusam
5. Menyamarkan garis halus
6. Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.
7. Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular.
8. Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
9. Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
10. Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.
11. Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh
12  Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
13 Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
14. Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot


Aku dapat dua sampel B'Vite ni haaa. And aku share sebotol lagi dengan roommate aku, Sue. Muka kami dedua burn kesan dari haritu. Harap-harap dengan istiqamah minum B'Vite ni, kulit kami akan kembali kepada asal dan lebih putih dari dulu. Mana tahu kan? Kita ikhtiar. Itu yang penting :)


Ini keadaan kulit kami sebelum minum B'Vite. Ini without filter okay. Guna brightness sahaja sebab gambar asal malap sangat. Wiwiwiwi. Kalau bukak tudung ni, konpem nampak line pemisah antara putih dan sunburn. Gua pasrah. Sebab tu aku nak cuba B'Vite ni :)

Cik Scha, macam mana nak minum B'Vite ni?

Senang je. Dua sudu besar setiap pagi (selepas bangun tidur) dan malam (sebelum tidur). Itu sahaja. Dan pastikan minum air kosong yang banyak supaya kesan lebih efektif taw. Eh, jangan lupa consume Harum Malam sekali. Barulah ada ummpphh hari korang! :)

Harga? Jangan risau wahai sahabat-sahabat sekalian, harga B'Vite ni harga mampu milik! Hehehe

RM33.00 (WM)
RM39.00 (EM)
BRD 18.00 (BRUNEI)
SGD 18.00 (SINGAPORE)

Segala pertanyaan ke, nak order ke hape kan, korang boleh terus je click link kat bawah ni taw.


Legacy Secret Sdn Bhd
No 8, Jalan PPSL 2, PT 1834, Pusat Perniagaan Sungai Lias
45300 Sungai Besar, Selangor
Tel +60132662769
Email :sales@legacysecret.com

Eh, jap-jap. Jom jenguk page-page ni kejap.



Insya-Allah, tunggu entry lagi sebulan. Nak update pasal kesan selepas minum B'Vite ni.
Jeng jeng jeng

Jom minum dan amalkan B'Vite!

You Might Also Like

4 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Menarik jugak bvite nih.. Leh try.. Coz mukaa ain cpt burn.. Wlpn duk lm umah jek.. Tpi haba pns pon leh hitamkn muka nih.. Adehh.. -_-"

    ReplyDelete
  2. wahh mcm best jugak B'vite nih.. tp tu la skg ni makin mcm2 pulak ada shaklee , stemcell.. hehe

    ReplyDelete
  3. woahh b'vite pulak..kita consume harum malam je sblm ni..:)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook