Kekal harum dengan Harum Malam

Thursday, April 03, 2014


Assalamualaikum. Hai.

Korang pernah tak rasa macam ni, 'Ya Allah, penatnya rasa. Nak buat apa-apa pun rasa macam lesu betul.' Padahal, bukannya banyak bergerak pun. Kekadang tu rasa nak tidur je sepanjang hari. Rasa macam tak semangat ditambah dengan stress kerja/belajar.


Terus terang, aku pun ada masalah macam tu. Kekadang bila takde kelas, memang tidur je kerjanya. Bila bangun bukan makin segar, makin lesu. Yaa, I know. I'm lazy liddat. Muahahaha.

Ditambah pula dengan masalah bau badan daripada peluh yang kita jana dari aktiviti yang kita buat sepanjang hari. Bila nak salin baju, habis masam bau baju. Masam peluh. Kekadang rimas gak, tapi sampai sekarang tak jumpa penyelesaiannya.

Sampailah, ada kawan blogger perkenalkan produk minum kesihatan wanita, Harum Malam namanya. Namanya nampak scary kan? Haha. Tapi, khasiatnya banyak sangat. Di samping boleh menghilangkan bau badan, Harum Malam juga berupaya untuk buat kita kekal semangat, tak mudah lesu dan menghilangkan masalah dalaman wanita, contohnya, keputihan. 

Apa yang uniknya dengan Harum Malam ni? Hmm

-- Diperbuat daripada bahan semulajadi
-- Bahan-bahan Harum Malam; Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica.
-- Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-- Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-- Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-- Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-- Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-- Mengurangkan tekanan dan tension
-- Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

Banyak betul khasiatnya. Semuanya dalam satu botol Harum Malam sahaja! Eh, nak tahu apa punca bau badan? 

-- Kurangnya penjagaan kebersihan tubuh dimana terdapat kesan peluh yang tidak mengewap dan melekat pada badan
-- Suka mengambil makanan yang mempunyai kalori tinggi
-- Tekanan dimana ia akan merangsang emosi negatif seperti kecemasan, gelisah, stress dan kemarahan dan mengaktifkan kelenjar peluh dan menguatkan bau tubuh yang tidak menyenangkan

Jadi? Apa caranya supaya dapat kurangkan bau badan ini? 

-- Kerap mandi. At least, 2 kali sehari. Haipp. Jangan malas-malas taw. Kalau boleh, mandilah pakai shower instead of berendam macam kerbau sebab air yang mengalir dapat menyingkirkan bakteria dengan lebih cepat daripada air yang tidak mengalir.
-- Mencuci pakaian. Pakaian yang wangi dapat mengurangkan masalah bau badan dan meningkatkan keyakinan diri apabila berhadapan dengan orang.
-- Gunakan penghilang bau badan. At least, guna lah deodoran okay. Takkan lah kawan nak bagi hadiah deodoran baru nak pakai. Murah je. RM5 pun boleh dapat.
-- Pengambilan makanan dan minuman. Kurangkan makanan berminyak dan banyakkan minum air kosong. AIR KOSONG. Bukan air manis. Banyak khasiat kalau kita banyak minum air kosong ni. Lagi satu, lebih bagus kalau ambil makanan yang ada anti-oxidant yang tinggi dan berwarna hijau tua seperti bayam yang memberi kesan seperti deodoran semulajadi. Kurangkan kaffeine, coklat dan lemak.
-- Gunalah HARUM MALAM :)




Cara penggunaan. Simple sahaja.
-- Just minum SATU sudu besar DUA kali sehari. Sekali sebelum sarapan dan sekali sebelum tidur.
-- Pastikan minum air kosong yang banyak supaya kesannya lebih cepat dan efektif. 

Testimoni sendiri.

Baiklah. Setelah menggunakan produk ini selama 3 hari, aku dah dapat kesannya terhadap diri sendiri. Rasa bertenaga, kurang lesu, lebih bersemangat, kurang masalah keputihan. Insya-Allah, produk Harum Malam ini bagus untuk kesihatan wanita. 

Bawah ini pula testimoni dari kawan kat Facebook :)



Haaa. Kita sebagai manusia ni hanya mampu berusaha kan? Selebihnya kerja Allah SWT. Itu bergantung kepada rezeki Allah nak beri. Jangan risau, Harum Malam ni sesuai bagi wanita yang belum dan sudah berkahwin. Insya-Allah.

Macam mana ek nak dapatkan produk Harum Malam ni?

Korang boleh just contact FB Legacy Secret kat bawah ni.
Price: RM 40 Semenanjung / RM 45 Sabah & sarawak
Untuk order boleh contact : www.facebook.com/LegacySecretTrading

Untuk maklumat lanjut tentang Harum Malam, korang boleh pergi usha kat page FB di bawah ni taw.

Selamat mencuba Harum Malam daripada Legacy Secret!


You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. makin laris nama produk nie...

    ReplyDelete
  2. Harum Malam thorbaikkkkk!hiks

    ReplyDelete
  3. meletop2 dh haa harum malam skrg ni,
    nk kena try gak neh! hihi

    ReplyDelete
  4. bestkan harum malam ni, sedap sangat la

    ReplyDelete
  5. wah, betul ke best? tingin jgk nk try tapi tu la, sy nie penakut skit sbb tkt ada efek apa2 di kemudian hari.. =(

    ReplyDelete
  6. famous betul harum malam ni..nanti nak cuba jugak lah :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook