Musim kawan kahwin berderet-deret

Monday, March 24, 2014


Assalamualaikum. Haii evelibodi. Lama naa tak tulis. Asyik tulis review je. Bosan jugak kekadang. Ini pun nak curik masa sikit sambil dibebani dengan kerja yang tak tahu bila nak habis. Alah, normal lah kan. Pelajar tahun akhir gitu.

Rasanya lah kan, tahun ni paling banyak dapat jemputan walimatulurus. Banyak. Like serius banyak. Boleh dikatakan, setiap minggu lah ada kawan kahwin. Ada yang boleh datang, ada yang tak dapat datang. Sedih jugak tak dapat hadir, tapi, nak buek camno? Ada yang jauh nun di utagha Kedah tu haa. Sarawak pun ada. Memang tak dapek lah den nak poie.

Blogger yang dah kahwin!

1 February 2014
-- Cik GKSB (Hanis) dan pasangannya Azrul
-- Eh, silap, Puan GKSB
-- Majlis di Kedah, lagi lah tak dapat datang :(



8 March 2014
-- Syamsina Hadini dan pasangan, Azamree
-- Jauh sangat kat Sarawak, tak dapat datang
-- Suka gila dengan gubahan bunga Syam. Cantik sgt!


15 March 2014
-- Siti Nur Aini (Eny Sickchild) dan Luqman Hakim (Zelo)
-- Dah lama kenal dorang. 3 tahun lebih
-- Majlis mereka je sempat aku hadir. Simple je majlisnya tapi meriah bak hang!



23 March 2014
-- Munsyi Shu'bah dan Fana Azman
-- Blogger yang dah lama juga kenal. 2010. Jumpa baru sekali je kot. Haha. Tup2 kahwin dah.
-- Maaf tak dapat datang. Wuwuwuwu


Mata tu besor sikit Munsyi. Haha

Ini baru blogger taw. Tak termasuk lagi kawan-kawan sekolah, matrik, universiti. Ramai sungguh. Bila tengok gambar wedding, mulalah berangan nak kahwin. Kakakaka. Eh, itu normal okay bagi perempuan. Jangan kata korang pun tak join berangan sekali. Hehehe. 

Baiklah. Back to my studies and works. Kang aku kahwin kang, aku update balik. Ehh. Kalau macam tu, 3 tahun lah blog aku tak ber-update. Hehe.


Anak kak Huda Luna yang comel sangat sangat! Gerammm itteww!
Haaa, jangan lupa follow @ohmybabystuff kat instagram untuk survey barang-barang baby yang comel-comel of course!



Dua gambar di atas dengan @encik_t
Blogger dah pencen. Bila entahnya nak update blog. hahaha. 

*pipi merah*

Baru perasan, kebanyakannya kami berjumpa sekitar tahun 2010. 2014 dah kahwin. Aku? Tunggu habis belajar duluuu! hehehe

Selamat pengantin baru semuanya. Alhamdullilah, semuanya selamat dan berjalan lancar. Semoga panjang umur, murah rezeki dan kekal hingga ke Syurga bersama insan tersayang. Aminn!

 #PrayForMH370

24 March 2014

With deep sadness that I must inform you with this new data, MH370 ended in the Southern Indian Ocean #MH370 - Najib Razak Mac 2014


Berita yang mengemparkan negara kita. Al-fatihah.
Masih tak dapat nak proses lagi berita ini.


Allah.
Maha Besar.
Maha Agung.
Maha Pencipta.


You Might Also Like

6 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. krik krik syaz bile lg?? jgn lupe kitew naaa :D

    ReplyDelete
  2. Insyaallah jodoh tak kemana nanti...tunggu...

    ReplyDelete
  3. Singgah sini balas kunjungan...
    ^__^

    ReplyDelete
  4. habiskan belajar, pastu kalau dah ader calon boleh la kawen.. hehe

    ReplyDelete
  5. bagi org lain kawen dulu. kita lambat xapa sebab kita org penyabaq . hikhik

    ReplyDelete
  6. Tq dear singgah my blog yg ibarat hidup segan mati tak mau ituhhh hehe..appriacte it ♥ tocey2

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook