November.

Monday, November 04, 2013


Assalamualaikum. Haiii.

4 November 2013. Tak terlewat kot nak wish, 'November, please be nice to me.' Rasanya tak terlewat. Dia kalau sebelum 5 hrbulan, masih okay lagi nak wish. Suka suki aku je buat assumption sendiri. Muahaha

Well, finally, setelah penat gilaa perah otak selama lebih kurang 2 bulan, akhirnya aku boleh take a quick rest at my home sweet home. Tak sabar betul rasa nak buat kuak lentang atas katil. Feel dia, perghhh. Masyukkk!

Okay. So, let's see what Scha gonna have this November.

1) I hope that I can pick up my parcel tomorrow. Can't wait to review my Bag of Love!
2) And on 5th November 2013, major event of #Toys4Kidz! Wanna find out what is #Toys4Kidz? Check it out in my post later.
3) Start writing my thesis. Have to start! No more excuses!
4) Finish my lab work. You have to! Or else, it's gonna drag you all the way down in December. You don't want that Scha.
5) Tests, projects, presentations. As usual. Alahh. Machiam tak biasa kot. Dah tahun 4 kott. 

Cik Scha, apa yang perlu kita buat di kala situasi begini?



Ini je petua yang aku ada. Berkesan jugaklah. Even badan dan otak agak penat. Hehe

Okay. I'm out. 

See you in my next post okay! :)

You Might Also Like

7 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. bahaye men redah cik kak oii.. kang tersesat.. kne ade plan.. hahah! xpon pakai gps :P peace yo!

    ReplyDelete
  2. @En. Kacak haha. lantak pi lah nak sesat punn! hahaha

    ReplyDelete
  3. Pejam celik pejam celik, kejap je dah masuk bulan November. Dah hujung-hujung ni, memang kena rilek dan redah jer la. Hehehe

    ReplyDelete
  4. jgn tangguh lagi ok..buat cpt2 ,cepat siap semua kje boleh la relaks da hehe

    ReplyDelete
  5. semoga di permudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  6. samalah motto kita...
    Redah jer... koh koh koh

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook