Mejar Dr. Faiz yang super cool di UMP

Wednesday, November 13, 2013



Assalamualaikum. And haii. Just a quick update.

Luckily me and my friend, Suhada, we've got a chance to meet and took pictures with our astronaut candidate, Mejar Dr. Faiz! Yeayy!

Sebenarnya kan, kami eh bukan, aku, main redah je masuk dalam dewan tu even sekretariat tak bagi masuk. Kalau ada secret door, semua tempat pun boleh masuk sebenarnya. Haha

Bila Mejar Faiz ada sesi fotograf, kami cecepat ready beratur. Tapi, dorang tipu. Dorang kata 20 minit sesi fotograf tu, tapi, tak sampai 20 minit pun. Blergh

Then, ding! Nampak kawan aku yang agak berkuasa sikit lah. Apa lagii. Suruh dia ambilkan gambar. 

Dia kata,

'Kalau nak, tanya lah dia. Kalau tak, tak dapat.'

Haipp. Jangan dicabar aku okay. 

Terus approach,

'Dr Faiz, boleh tak ambil gambar tak? Please please. Sekejap jeeee.'

Memula dia macam hesitate, lepas tu baru dia mengalah. hahahaah. Sebab dia nak hormati pihak penganjur yang dah tentukan masa. Kenalah ikut yedak?

So, amiklah gambar kami bertiga. hahahaha



Beliau sangat cool and sempoi je orangnya. Harapnya kehadiran beliau di UMP dapat menyuntik semangat pelajar UMP supaya berjiwa inovasi. 

Jemput datang lagi! 

You Might Also Like

12 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Untunglah bergambar dengan Dr Faiz. :)

    ReplyDelete
  2. kecik jek dr faiz tu...same kecik ngan korang.

    ReplyDelete
  3. ambil berkat yer bergambar dgn org yg berjaya

    ReplyDelete
  4. Tak pernah jumpe lagi Mejar ni. Pernah jumpe kawan dia, Syeikh Muzafar masa kat sekolah menengah dulu2...

    p/s: Blog ni sangat cantik! suke3~

    ReplyDelete
  5. segak jgk dr. faiz nie ek..hehe

    ReplyDelete
  6. wah, untunglah dapat ambik gambar dgn dia. jeles kejap..hee.

    ReplyDelete
  7. Suka3. Tapi kalau ada Dr Sheikh Muzaphar lagi suka. Hehe

    ReplyDelete
  8. pernah jumpa dia sekali time fear factor selebriti dulu di Sunway Pyramid..
    memang cool orang nye

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook