Perang dengan diri sendiri bermula!

Saturday, June 01, 2013


Cakkk

Haiii. Perang? Yeap. Perang dengan diri sendiri bermula minggu ni. Apa lagii. Final exam lah! Haha

Aku tahu mesti korang semua pun tengah bergelumang dengan buku kan? Err, ada dah ke bergelumang dengan katil memasing? Eeeei. Mencik taw. Hahaha


Anyway, saja nak wish good luck dengan korang! Btw, aku ada dua paper je semester ni. Tapi, killer subject wei. Kalau tak pass, cacatlah pointer guwe. Waduhh. Gawat ni


Kang kalau aku ada cerita best, aku habaq kat korang okay. Now, dua project tak siap lagi ni haaaa. Hehe. Babai!

Assalamualaikum.


You Might Also Like

3 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. cacat eh? hehehe.. boleh punyalah.. amin. no worries okay. =)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook