engineering

Intern Problems

Monday, June 03, 2013


Intern Problems like ME!


My internship will start on this 1st July. But, still. I haven't got any placement yet. Do you know how I feel? 

Rasa nak teghiak je ni haaa. Applications dah banyak dah hantar, reply pun tidak. At least kalau reject aku, give me an email instead. So, aku tak payah aku nak ada harapan setinggi Gunung Everest. Wuwuwuwuwu.

That day, I received an email from this company. Ya Allah, rasa nak meloncat kegembiraan rasa even aku tak confirm lagi dapat. They asked about transportation and accommodation. Aku berharap sangat dapat kat company ni even jauh dari rumah aku.Kalau dapat offer lagi baik, Alhamdullilah. Amin.

Korang tolong doakan ek. Terima kasih. Amin. 



Perang dengan diri sendiri bermula!

Saturday, June 01, 2013


Cakkk

Haiii. Perang? Yeap. Perang dengan diri sendiri bermula minggu ni. Apa lagii. Final exam lah! Haha

Aku tahu mesti korang semua pun tengah bergelumang dengan buku kan? Err, ada dah ke bergelumang dengan katil memasing? Eeeei. Mencik taw. Hahaha


Anyway, saja nak wish good luck dengan korang! Btw, aku ada dua paper je semester ni. Tapi, killer subject wei. Kalau tak pass, cacatlah pointer guwe. Waduhh. Gawat ni


Kang kalau aku ada cerita best, aku habaq kat korang okay. Now, dua project tak siap lagi ni haaaa. Hehe. Babai!

Assalamualaikum.


Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook