Pesan Mama

Thursday, May 16, 2013


Salam

Just a quick update.

Allah akan azab kita di dunia sekiranya kita tak bersyukur, tak berdoa dan tak beristighfar. Sebenarnya, 3 perkara itu terdapat dalam SOLAT.  Tanyalah Ustaz
Jagalah solat kita. Supaya Allah sentiasa jaga kita di dunia dan juga akhirat. Peringatan untuk diri sendiri jugak sebab ada kalanya aku terlalai dengan urusan dunia. Jauhkanlah Ya Allah. Amin. 


Terima kasih Mama! 



Cups (Pitch Perfect's "When I'm Gone") - Too much awesome!

Monday, May 13, 2013


Hey guys. Just a quick sharing. Phew. It's been awhile since I left awhile my blog. I hope you all missed me. Haha. Joking.

Okay. Siapa dah tengok Pitch Perfect? Rugi woihh siapa tak tengok lagi! Hehe. So, cecepat download dan tengok seribu kali taw! Haha.

Pitch Perfect ada satu scene di mana Becca nyanyi lagu Cups guna cawan. Sedap yang amat. Jadi, aku nak share dengan korang, music video khusus lagu Cups tu. Sumpah best!

Rasa nak amik cawan sekarang, and nak try main lagu tuuu. Haha

Cups by Anna Kendrick



Babai korang! :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook