Takde siapa nak bagi benda FREE lah

Wednesday, January 16, 2013


Cakkk!

*ctrl+klik untuk tumbesaran*




Korang pernah rasa apa yang aku rasa? Bukak facebook, kemain ada banyak notifications. Tapi, kebanyakannya bukan untuk aku. Blerghh. Bagi harapan pelesu tahu. Huhu. Takkanlah aku nak off notifications untuk group-group yang penting kan? Tak berbaloi rasanyaaa. Aaaaaaa

Boleh tak mereka-mereka ni jangan percaya semua itu? Sekali kau tekan, ia seperti membawa virus taw. Sedih dibuatnyaaaa. Ingatlah, takde siapa nak bagi topup free, handphone Sony free, bla bla bla free. Takde okay. Tidak adaaaaa. 

Yang gambar last tu lagi dahsyat. Post yang sama tapi orang yang berlainan dan ada jugak orang yang sama.
Blergh.

You Might Also Like

22 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Erkkk syaz cakap nie kan, fie baru je on fb fie lepas tu dapat notify nie. Haha. ada kimia kita.

    ReplyDelete
  2. kannn , suma benda kt dunia ni xd free.

    as the saying goes , no money no talk.

    tak ke susah kangg ad virus , sabo je laa ng org cemni kannn :)

    ReplyDelete
  3. ooooo gambar ke...selalu jgk dapt..tapi tak bukak pun..
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. @fifie memang kita ada chemistry. cewahhh

    ReplyDelete
  5. @amal dorang terpedaya mungkin. hew

    ReplyDelete
  6. hahaha sabo je lah kan.
    xpe2 sekurangnya Syaz eksaited nk buka sbb ada byk notification..kang kalo buka2 xde lgsung notification sedih la hai.hehehe

    ReplyDelete
  7. @Cik Aini haha. betul2. syaz setuju. kekekeke

    ReplyDelete
  8. free free jer ngeh ngeh.

    ReplyDelete
  9. kengkadang angin je ngan notification tak de kena mengena ni..

    ReplyDelete
  10. hehe tak de bnda free kt dunia niii...msuk toilet pun kene 30sen. cube comment cm tuh kt dorg.hehe

    ReplyDelete
  11. Kite tk pnh pcye pd benda benda mcm ni . Mananua ade org nk bg barang free camtu jeeee

    ReplyDelete
  12. Syazana,

    hahaha memang hampeh pun benda 2 tu..buat menyemak jaa kat wall (-__-)

    ReplyDelete
  13. macam mana nak meniaga kalau asyik nak free,,, huhuhu

    ReplyDelete
  14. hak'oh . bella bukak fb semuaa noti pasal ni . kat group la ape la . kita kemain over eksaited nak bukak noti yg kemain banyak tu . padahal .. tsk tskkk

    ReplyDelete
  15. harapan palsu....berbulu jer tgk....he3

    ReplyDelete
  16. owh...ade few of my fren yang kena spam macam nie gak...cara paling mudah nak elakkan ialah tukar balik pass fb syaz..insyallah nnt spam tu dah tak boleh post on ur behalf..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Yes, kawan I pon ramai kena spam sbb ada harapan nak benda free hehe....sian diorang...dan sian kat kitorang gak sebab bila check notification kat FB, entah apa2 hehehehhehehe

    ReplyDelete
  18. Erkkk! Pestyme tertry semalam. Selama ni tak penah pecaya pun. Yg psl sony tu, sbb membe yg update. Ingatkan betul2 dea yg update status tu. Rupanya once kita join, bnd tu terupdate sendiri even bukan kita yg tulis. Hampeh betul! Padahal saje2 je nak tgk cemana yg dea boleh dpt hp sony free tu. Tak pepasal malu as if kita pun sebuk sgt promote benda free #_#

    ReplyDelete
  19. nasib baik xpernah dapat notiffication mcm ni.:)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook