Red

Friday, January 18, 2013


Cakkk! Salam jumaat semua! Phew. Azam nak update blog tetiap hari sementara masih cuti lagi ni. Tapi, semalam tertinggal pulak. Takde idea tetiba. Hiks.

Well, actually lah kan, semenjak dua tiga menjak ni, kegilaan aku dengan warna merah menjadi-jadi. Mungkin sindrom Taylor Swift kot dengan album dia yang baru keluar, RED. Dulu aku tengok, warna merah ni sangatlah garang. Tapi, dah lama-lama aku fikir, garang means berani! 

Tak tergoda ke tengok warna merah cenggini?




So, aku cuba something yang gilaaa. Haha. Nak tengok?

Jangan terkejut. Dan, tarik nafas pepanjang okay sebelum tengok. Wkwkwkwk.
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Kakakakakaka. Kekadang bila aku tak tahu nak buat apa, aku akan mula eksperimenkan diri dengan mekap. Haha. Cuba tutorial ni, cuba tutorial tu. Hiks. Tapi, aku pakai mekap ni dalam bilik je, tak berani nak bawak keluar lagi. Haha. Simple-simple boleh lahhh. 

Okayy. Mohon jangan muntah okay dengan gambar tu. Hiks

You Might Also Like

13 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. bella sukaa warna merah ! nampak hot je . ngahaha . cantekk la kak mekap tu . apee pulak malu nak bawak keluar bilik . cantik !

    ReplyDelete
  2. tudiaaaa
    merah menyala nak habaq mai
    hahaha

    ReplyDelete
  3. red mummy dah ada, skrng ni red girl pulak la :P

    ReplyDelete
  4. Puiii!!!-kiah

    ReplyDelete
  5. cntik ape , pyka pon suka mrah , bnyak bju pyka warne merah .

    ReplyDelete
  6. "Lady in Red" wanita dan warna merah sememangnya sesuai..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. MANA PULAK SUMTHG YG GILAA IT WAS SEXY!!!!!! KIRA AWK BERANI.... cantikkkk

    ReplyDelete
  8. Bebarapa tahun kebelakangan ni suka gak kaler merah. & suka kumpul barang kaler merah. Pendrive, hp, & berangan nak beli kamera kaler merah. Tp lipstik merah tak penah try lagi. Hehehe. Rasanya takkan try kut. Cam tak brani je :P Lagipun, jarang pakai lipstik :D

    ReplyDelete
  9. fuh fuh merah makngahh...jnji yakin chuols... ;p

    ReplyDelete
  10. cantik tp sy xleh pakai lipstik..

    ReplyDelete
  11. Blog yang menarik. Mari teruskan berbagi ide-ide kreatif lewat blog-blog menarik. Kunjungi juga http://malumaluin.wordpress.com/ Salam malu-maluin!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook