Karya MM Vectoristic

Tuesday, January 29, 2013


Cakkk! Hai semua! Well, kembali bersarang nampaknya lagi blog aku ni haaa. Kemain cuti konon nak update tetiap hari tapi, harammmm. Penyakit M kronik sangat.
Pfffttt

Okay. Apa itu MM Vectoristic? Err, ini sejenis karya vector. Apa itu vector? Hurm. Aku nak explain pun tak reti. Bak kata kawan aku, 'Vector ni macam PDF punya style. Zoom banyak kali pun gambar tak pecah'. Haaa, gitu. Dah try google, tapi, macam tak memahami je. Haha. Sesiapa yang paham tu, tolong habaq kat ceq. 

MM Vectoristic ini ialah sebuah karya anak tempatan. Nak tengok?

Dekripsi MM Vectoristic :
Budak bulat main vektor



*Ctrl+Click untuk tumbesaran*
 
*Ctrl+Click untuk tumbesaran*

Banyak karya nya yang WOW! Superb! Kelakar pun ada. Sinikal tapi, cara persembahannya melalui lukisan vector. Berdakwah tapi, dari segi vector. Cool kan? 

Jom support anak muda yang berbakat ni!


You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. ANDDDDDDDDD I LIKE IT :3 !

    ReplyDelete
  2. Waa..memang awesome lah. Hehe..lagi2 yang gambar kahwin tu..perli tu.

    ReplyDelete
  3. gmbr trbahagi kepada 2 iaitu vector n bitmap.. most of people lagi suka gunakan vector dlm printing coz more detail n sharp.. bitmap ni gmbr smooth je

    ReplyDelete
  4. mmg smart !! huhhh...(^^,)

    ReplyDelete
  5. Bestnya kalau ada bakat buat vector :)

    ReplyDelete
  6. cantik. awesome. tapi gambar prewedd tu macam perli LJ je. sebab baru lepas tgk gmbr prewedd dia, terbaca entry ni. ngee~

    ReplyDelete
  7. yg gambar pre-wed tu macam tauuu je perli sape . bhahaha . awesome !

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook