Sunyi.

Saturday, October 20, 2012


Dunia blog semakin sunyi dah sekarang. 

Bukan malas nak menaip di blog tercinta.

Cuma taraf sebagai pelajar, membataskan segalanya.

Lainlah kalau blogger tegar, itu tidak diambil kira.

Serius.

Rindu dunia blogging. Aktiviti jengah menjengah ke blog kekawan dan kenalan baru sangat aku rindui. 

Aku cakap betul lah.

Maybe masa cuti sem, baru aku dan kekawan yang lain kembali aktif menaip.

Hehehehehe.



Eh, nak cakap ni je.

Selamat Hari Raya Haji 1433H! :)

You Might Also Like

6 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. it's ok... belajar elok2 ye... :)

    ReplyDelete
  2. xpe don't worry ea.. cuti sem ke mid sem ke update ya. kalau akak time cuti akak off.. offline. hehe. ;)

    ReplyDelete
  3. test komen..skill komen gua pun dah makin luntur gayanya.

    ReplyDelete
  4. tengah2 sem ni lagilah berlambak assignment kan. :D

    ReplyDelete
  5. nak berblog selalu senang je..taip je rutin setiap hari..then bw la atleast 50 blog..salbil2 release tensen study :")

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook