Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433H

Friday, August 17, 2012



*nahh, ambil gambar setepek kat sini*

syazberry.com ingin mengucapkan 
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433H
Maaf Zahir dan Batin.

Syaz nak mintak maaf kalau syaz ada buat silap dengan korang semua. Sama ada dari segi syaz menulis di sini buat korang terasa/tersinggung dan banyak ter lagi. Syaz mintak ampun sesangat. Syaz harap persahabatan kita di dunia maya kekal forever! Amin.

Terima kasih kerana sudi datang dan komen blog syaz ni. Sayang semua!

Syaz dah berhenti kerja kat Tesco tu. Nanti pasal Tesco tu syaz akan update selepas raya okay. Banyak nak cerita ni. HAHA. 

Salam Aidilfitiri

^____^


p/s : Akan aktif berblogging selepas raya. Oh yeahhhh!

You Might Also Like

9 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Selamat Hari Raya juga! Maaf zahir & batin! :)

    ReplyDelete
  2. raya raya hari raya

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya ^^
    Hati2 di jalan Raya ...

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya ye Syaz...:D

    P.S - thanks utk kad raya tu ye..da selamat sampai rumah..hee~

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya syaz! :))

    ReplyDelete
  6. Salam lebaran Syaz.. jemput datang umah. :)

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin Syaz.. :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook