#MisiKadRaya2012

Friday, August 03, 2012


Hai kekawannn! Pergh. Raya dah nak dekat kan? Tinggal lagi dua minggu jeeee! Oh yeahh. Sekarang ni, Tesco dah penuh dengan orang ramai especially selepas berbuka. Masing-masing taknak terlepas dengan offer yang dibuat oleh Tesco. Eh, dah macam duta Tesco lak rasa. HAHA

Balik kepada tajuk di atas, tahun ni aku nak istimewa sikit sebab aku nak kumpul kad raya dan nak bagi korang duit kad raya. Just a simple kad raya kepada rerakan blogger dan twitter. Boleh mengeratkan silaturrahim yedak? 

*google*


Tempek alamat rumah korang kat sini >> Google Docs

Tempek sebelum : 10 Ogos 2012 


Sebab 13 Ogos 2012, syaz nak start posting dah. Heharap kad raya korang sampai before raya. :)

Okay. Itu sahaja.  Hewww. 
Izinkan syaz tidur. 
zzzzzzzzzzzz


You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. wahh rjn nyer dye,,,,... lama giler xde mood kad raya nih sbb selalu hantar sms jew..

    do visit n follow
    http://myaleo.blogspot.com/2012/08/meowmeoww.html

    ReplyDelete
  2. Waa..bestnyaaa..teringin nk dpat kad raya :')
    Btahun dh xguna kad raya
    Arigato arigato..hee :DD

    ReplyDelete
  3. pin..pin..nak kad raya...ahakkkss~

    ReplyDelete
  4. nak jugak.. hehe... email kite jugak k. t akak kasi kad raya jugak.. :) InsyaAllah.

    ReplyDelete
  5. Uyyooo ! Nak gak kad raya ! Jap2. nak isi form

    ReplyDelete
  6. Kak Syaz, semalam dah fill up form nya, tapi dia kata mail delivery system tak boleh hantar form tuh. means, kita kene sign up lagi sekali ke ?

    ReplyDelete
  7. samart la google docs tu..aku nak isi syaz.huu...eksaited nak tgu kad ko.

    ReplyDelete
  8. a`ah kan...raya dah nak dekat..tp xtrasa langsung..sbb busy kemain..huhuuu

    ReplyDelete
  9. kite dh submit form tu sbb kite pun nak kad raya gak! hehe

    ReplyDelete
  10. nak kad raya~! :) nostalgia kad raya time budak sekolah.. cikgu jual .. hahha. murah gila 30sen.. 40sen..

    la ni.. RM6 hinggit.. adehh

    ReplyDelete
  11. alamak Syaz...dah terlepas! nampak gayanya kena cuba lagi tahun depan hehehehe....

    ReplyDelete
  12. aDUHH ! Baru nak tempek sama !
    *takpernah dapat kad raya lagi dari kawan alam blogger :/

    ReplyDelete
  13. eh, dah habis ke? baru nak cuba T^T

    ReplyDelete
  14. Alaaa, dah habis ke? Baru nak cuba T^T

    Anyway, Selamat Hari Raya :D

    ReplyDelete
  15. Alahhhh terlepas sudah peluang dpt kad raya! Kad utk Raya Haji & Deepavali nanti xdek? :P

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook