Kad Raya, Kad Raya

Wednesday, August 29, 2012


Posto, posto ..

Gembira hati bila dapat tahu abang posmen datang. Memang aku nanti-nantikan kedatanganmu abang posmen. 

Tahun ni banyak dapat kad raya! Yeahh. Ada dari twitter dan blogger! Oh yeahh. Ada 4 jeh. Itu pun dah cukup buat hati aku menari ala-ala Oppa Gangnam Style. Cewahhh.

Mari lihat siapakah yang begitu baik hati bagi aku kad raya! Jeng jeng jeng!



Pertama :
Dari Ayah Timeline Twitter kita, Nazri (_nazri).
Sebab apa kita panggil dia ayah? Sebab nama dia sama macam ayah kita. Haaa. Perangai pun macam seorang ayah. Selalu tegur kalau aku leka dengan twitter dari study. Heww.
Dia sorang je bagi aku duit raya RM50. Kau hado? HAHA


Kedua :
Dari Hamzah Ian.
Alah, takkan lah korang tak kenal dia. Pemes betei Mohd Faiz Mat Rudin ni. HAHA
Siap ada sampul raya gitu. Kelass kau mejah.


Ketiga :
Comel je kad dia. Thanks a lot dear! :)


Keempat :
Dia spesel sikit sebab ada gambar dia dan family dia dan twitter dia. Dia memang aktif kat sana. Kemain panjang lagi dia bagi ucapan raya. Senang macam ni. Tempek jeh gambar. Hantar. 

Thanks kepada semua. Sungguh spesel sekali kad korang. Sesiapa yang dah dapat kad aku, hope korang suka. Tahun depan kalau rajin aku buat lagi #MisiKadRaya2013.

^__^ 

You Might Also Like

12 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. best kan perasaan dapat kad raya..heee

    ReplyDelete
  2. wahh...kad rayee!YM dapat 3 jew tahun ni, uwaaaa!hhuhuhu...oklah, drpd takde langsung kan...hehehe

    ReplyDelete
  3. yeahhhh.. ade kite punye. ngee~

    u're most welcome.!

    ReplyDelete
  4. rasa seronok bila dpt kad raya ni kad walaupun tak byk...hee~

    ReplyDelete
  5. comey2 sumanya.... :))

    siap spt duit raya..best gilerrrr..hehe

    ReplyDelete
  6. wahhhhh banyaknye dpt kad raye !
    siap dpt duit raye tuh !!!!!
    Limeploh hengget tu !!! hehe








    slm lebaran,
    cik ana

    ReplyDelete
  7. banyaknya kad raya.. minta satu boleh ? ? hehehe ^^

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya syaz. kad raya elie dpt tahun ni 2 je. tu pun dr blogger jugak. yg lain byk org wish kat twitter n txt je, hehehe

    ReplyDelete
  9. banyak gilos kad raya! Mesti jenuh posmen tu berulang alik ke rumah Syaz hehehehhe......

    ReplyDelete
  10. wuuu bestnya dpt kad ry. rindu ah zaman terkinja2 dpt kad raye :D

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook