Salam Ramadhan 1433H. Barakallah.

Wednesday, July 18, 2012


Assalamualaikum

Sumber : Sham Kamikaze

Tuptup, bertemu lagi dengan bulan Ramadhan yang penuh dengan barakah. Insya-Allah tahun ni, hari pertama puasa jatuh pada 21 Julai 2012 (Sabtu) ni. And yang paling best, 22 Julai ni, birthday aku pulak. Hari kedua puasa. Sukaaaa. Tapi, masalahnya kena kerja pulak. Takpe, dugaan. 

Aku risau. Sama ada puasa aku tahun ni, aku boleh tahan ke tidak? Dengan stress dan penat kat tempat kerja. Tu je aku risau. Risau betul kalau iman tergugat. Kuatkanlah iman aku Ya Allah. Permudahkanlah ibadah puasa aku. Amin. *debar*

Baru balik dari kerja. Dah lama tak update, malam ni nak update juga. HEHE.

Akhirnya,

Salam Ramadhan 1433H kekawan. Puasa elok-elok taw! Heharap kawan perempuan ku semua dah settle bayar hutang puasa. Insya-Allah. :)

You Might Also Like

19 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Insyallah boleh punya. kuatkan semangat okey. :)

    ReplyDelete
  2. Syazzz selamat berpose ya! happy becoming birthday.. akak balik umah awal2 pose ni.. so, for sure tak dapat wish! ehe~ :)

    ReplyDelete
  3. Ramadhan dtg lagi! horayy! selamat beribadah ya ! :)

    ReplyDelete
  4. Boleh jewwwwwwwwwwwww!!!!! woot wooot!

    ReplyDelete
  5. Selamat berpuasa Syaz! puasa lepas dah abis ganti ke belum? :D

    ReplyDelete
  6. selamat menyambut bulan ramadhan dear.. :)

    ReplyDelete
  7. wahh.. seronok dia beday da nak dekat :D


    selamat berpuasa n happy ramadhan :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Berpuasa sambil bekerja ya Syaz! kem salam kat rakan sekerja Syaz yg istimewa tu hehehe ;)

    ReplyDelete
  9. hutang puasa dah lama dah settle X)

    ReplyDelete
  10. boleh punya lah !
    selamat berpuasa. :)

    n, hepi besday. hikhik

    ReplyDelete
  11. selamat berpuasa lah ye dan semoga dapat 4 flat. :P

    ReplyDelete
  12. insyaAllah dptnyeee berpose smpai abis..hikhik.. kdg2 bende yg xdpt wt 2 mesti jd kuat bile bulan pose taw..

    ReplyDelete
  13. alaa cian die penat ~
    slmt berpose !

    ReplyDelete
  14. hee...dulu masa praktikal kena time puasa jugak..bukan dok ofis sgt...kejap2 kena keluar..huuhh..mula2 tu mmg tak biasa la..lama2 nanti ok..:D

    ReplyDelete
  15. kita adalah tetamu Allah di bulan ini :)

    ReplyDelete
  16. salam ramadhan syaz,ada petua kata time solat tu kan baca surah al-khauthar.utk hilg kan rasa dahaga dan penat lelah. cube lah. =)

    ReplyDelete
  17. insyaallah boleh di praktikkan

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook