Manis 21

Monday, July 30, 2012



Alhamdullilah. 22 Julai 2012, sudah 21 tahun aku hidup dan bernafas di muka bumi ini. Syukur sesangat. 

Berjuta-juta lemon terima kasih kepada mama and ayah kerana sabar melayan kerenah aku ni. Ingat senang nak jaga Syazana? Keras kepala yang amat. HAHA. Terima kasih Ya Allah.

Dan juga terima kasih kepada kawan-kawan yang wish kat Facebook dan juga Twitter. Aku harap korang juga pun begitu. Amin. 

Maaf. Semenjak bulan puasa ni, kebusy-an dengan kerja dan kemalasan semakin bertambah. Malas nak update blog, malas nak berblog-walking. Seriusly, aku rindu kat blog korang. Huwaaa.

Terima kasih kepada yang sudi datang dan komen blog syaz. Tinggalkan komen kat kotak komen then, Insya-Allah syaz datang blog korang balik! 

Babai. Assalamualaikum!

You Might Also Like

19 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Happy belated birthday dik... hehe.. tak pe faham2... busy tu biasa. :)

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday dik! :)

    ReplyDelete
  3. laa... befday girl.. epi befdayyyy... ^_^

    ReplyDelete
  4. sanah helwah.. :) sorry, a bit late..uhhuhu

    ReplyDelete
  5. selamat menjalani ibadah puasa dengn smpurna :D

    ReplyDelete
  6. happy belated besday kamu
    hehe
    have a blast

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..masih diberi umur yg panjang..:D

    ReplyDelete
  8. selamat hari kelahiran sayang

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday syaz! Forever 21 tau! :)

    ReplyDelete
  10. epi belated burpdayy dearrr ;DD

    ReplyDelete
  11. semoga kita masih contact sampai bile2..mesti penat kan syaz puasa,keje part time tu lagi.chaiyok my friend.!!!

    ReplyDelete
  12. Syaz...maaf lambat wish hehe....22 July? lama dah tu hehe...

    Semoga Syaz dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu heheh!

    By the way kita sebaya cuma Syaz lahir dulu hahahaha!

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday.. una pun 21 gak :)

    ReplyDelete
  14. happy forever 21 hehe fiqa bulan 10 bru forever 21 hehe

    ReplyDelete
  15. semoga sentiasa dimurahkan rezeki yer syaz ;)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook