Awesome Earth!

Tuesday, July 03, 2012


Hai semua! Korang tahu tak aku tengah busy sekarang ni. Busy dengan kerja dekat Tesco Seremban Jaya. Alhamdullilah, semua okay. Walaupun sebagai promoter jeh, kerja dia not bad jugak. Penat tu tak payah cerita lah kan. Penat berdiri je lebih. Takpe, boleh kurus. HAHA. 

Okay. Kalau korang bosan dan tak tahu nak buat apa, apa kata korang COPY kordinat dekat bawah ni dan  PASTE dekat Google Search. Lebih afdal, dekat Google Map. Aku jumpa ni kat 9gag. Awesome jugaklah. Tak sangka wujud gak benda alah macam ni. Ni semua propaganda alien ke hape? HAHA.


Giant Bunny : 44 14'39.77"N 7°46'10.71"E


Sempat ambil satu sebab penat sangat nak print screen. HEHE

Shark: 31 59'20.53"S 152 34'18.47"E.

Giant Geoglyph Man: 19 56'56.76"S 69 38'2.07"W.

USA Bush: 41 51'26.99"N 121 29'25.75"W.

Horse #1: 50 39'26.33"N 2 24'14.92"W.

Arrow in Peru: 14 32'45.28"S 75 9'35.85"W.

Big Face #1: 33 55'37.16"N 117 34'8.58"W.

Lines in Peru (Nazca): 14 33'9.40"S 75 10'36.74"W.

UFO #1: 78 38'29.61"N 15 7'5.50"E.

Bizarre Landscape With Ancient Ruins (Filled with holes): 19 37'40.75"S 69 58'46.35"W.

Horse #2: 54 13'29.68"N 1 12'44.46"W.

More Geogyphs in Chile: 19 12'13.45"S 70 0'30.41"W.

High Quality Photos of Elephants in Africa; 10 54'12.65"N 19 55'56.05"E.

Big Rabbit: 44 14'39.77"N 7°46'10.71"E.

Big Triangular Symbol: 37 37'38.69"N 116 50'48.38"W.

Horse #3: 51 19'16.29"N 1 45'22.76"W.

Dinosaur: 42 4'34.14"N 2 21'21.93"W.

UFO #2: 45 42'11.97"N 21 18'7.81"E.

Big Inscriptions in Chile: 17 58'20.55"S 70 14'12.89"W.

Smiley Face: 43 25'44.84"N 80 19'51.12"W.

Cruise Ship Tipped Over: 35.155109, 129.147554.

Nazi Building?: 32.676124, -117.157731.

Abandoned Military Base?: 37°21'46.81"N, 116°49'35.92"W.

Star of David: 37°19'22.70"N, 116°47'6.70"W.

Car Tipped Over: 51°19'18.04"N 6°34'35.84"E.

UFO #3: 52°31'17.79"N 5°43'59.40"E.

Big Face #2: 50° 0'34.25"N 110° 6'47.01"W.

Dancing Man: 47°53'4.39"N 107°36'53.23"E.

Big Face #3: 39°26'24.76"N 84°17'34.93"W.


Eh, tidak lupa.

Salam Nifsu Syaaban. Semoga kehidupan kita diberkati oleh Allah yang Maha Esa. Insya-Allah. 

Tak lama lagi nak Ramadhan, bersediakah aku? 

^__^

You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Salam Nisfu Syaaban!

    Hye Syaz, selamat bekerjaya! hehehehe

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Blog awak menarik. Saya suka blog awak..

    Jom kita tukar kink/banner.. Tq..

    ReplyDelete
  3. try jugak buat kordinat tu, macam tak ada apa pulak yg kua. tenet lembab sgt kot ni. hehee

    ReplyDelete
  4. salam syaaban......btw,nak try nnti bila free.

    ReplyDelete
  5. haaa...nak terjah syaz kat tesco..hahahahaha..
    mmg best layan mende2 tu.thanks share.

    salam nisfu syabaan jugk.xlama lg ramadan.

    ReplyDelete
  6. haha Google nye keja la ni weh..diaorg kkdg share mende camni..kalau xclap, ade sstgh tu ade tempoh utk ko cuba..ade sstgh tu mmg sentiasa ada hihi

    ReplyDelete
  7. syaz orang seremban ea? baru tahu taw!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook