Walimatulurus Irine Nadia Marcello

Friday, June 29, 2012



Yeayy. Dapat jemputan dari budak gigi rabbit Irine Nadia Marcello. Siapa tak kenal dia ni, maknanya korang masih baru dalam arena blogging ni. hehe. 

Insya-Allah, dalam beberapa jam lagi, Irine akan bernikah. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Baru 20 tahun, dah kahwin. Ai jelly (jeles) okayyyy. 

Esok pulak akan diadakan majils resepsi di rumah beliau di Masjid Tanah. Insya-Allah, akan datang esok. Hope esok dapat jumpa ramai blogger. Rindu pulak dengan kekawan blogger. Dah macam gathering dah aku tengok. 

To Irine, semoga menjadi isteri yang solehah, baik, ikut perintah suami, jadi mommy yang baik dan comel and blogger yang berjaya. Teruskan berblog okay. Akak doakan dari jauh. Amin. :)


p/s : Bila turn aku? Hanya Allah je yang tahu. 

You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. dan bila turn onie lak?haha.....

    ReplyDelete
  2. kak irine dh nak kawin dh..ehem awk bila lg..

    p/s: jmput join bloglist kiter

    ReplyDelete
  3. Dun worry dear, turn u will come jugak...:)

    ReplyDelete
  4. Esok rupanya. Tahniah kat dia ya :) jangan lupa update gambar dia kawen. Nak tengok jugak~

    ReplyDelete
  5. untungnya. kirim salam kat irine ye nanti. hihi

    ReplyDelete
  6. best tgk org kawin muda ni.sbb comel comel kan.

    ko kawin jgn lupa jemput.

    ReplyDelete
  7. beliau cantik dan comel. hikhik:D

    ReplyDelete
  8. same2 la kite tunggu turn kite. hehe

    ReplyDelete
  9. harap kita dapat jumpe esok! haha. pergi juga :)

    ReplyDelete
  10. kite cume dapat pergi kenduri irine yang belah perlis aje..wuwuwuw... :(

    ReplyDelete
  11. wahh bestnye dpt jemputan... mesti Irene cantik giler!

    ReplyDelete
  12. jelesnye.. 20 tahun.. sama umr ngan jue.. mknanye, jue pn kna kawin gak nie.. ^_^

    ReplyDelete
  13. Sentap aku bila dikatakan orang baru blog ni tak kenal. Erghh~ Anyway, kira dasat la umur 20 dah kawin. Ada orang dah 40 pun tak reti-reti nak kawin.

    ReplyDelete
  14. wahhh..untunglaaaa da kawen..:)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook