#TwtUpCampus, here I come!

Thursday, May 24, 2012



#TwtUpCampus at Kolej Serumpun UPM, Serdang
26 Mei 2012

Selepas stress yang amat sebab test CRE yang ntah macam apa2, baiklah pergi menenangkan kepala otak dengan pergi event ni. Selepas otak dah kosong, baru lah menghadap balik buku dengan muntah-muntah. 

Chaiyok syaz! Kau boleh!

Haish. rindu nya dengan blog aku dan blog korang! :)


You Might Also Like

9 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. bagus jugak tenangkan otak. Kita pon selalu jalan2 amik angin kalo dah bosan ngadap esaimen! beku otak

    gudluck yA!U can do it!

    ReplyDelete
  2. bru lpas abis exam.. :))

    enjoy dulu..nnt tak stress nak hadap bku2.. hehe

    ReplyDelete
  3. Syaz ni study kt UPM ke UMP? hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahahaa aku lagi rindu ngan korang~

    ReplyDelete
  5. kita enjoy dulu! how's life beb? jarang tgk dlm fb..bz g event tu mmg nmpk ah hihi

    jgn muntah sgt ngadap buku tu, kang kena telan balik hihi

    ReplyDelete
  6. heeee pgi la jalan2 smbil rilekskan otak..nt br study blk..;)

    ReplyDelete
  7. rindunye org kat sini~ ;)

    ReplyDelete
  8. Syaz...sy x pegi aritu....ada convo kawan2...huhuhu

    ReplyDelete
  9. rileks kan otak pastu start fresh dgn buku.terpaksa rela je la nak menuntut ilmu kan. good luck!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook