Tahniah Irine!

Monday, May 14, 2012



Irine Nadia akan melangsungkan perkahwinannya dengan Mohd Amirul pada 29 dan 30 June 2012 di Melaka. Tahniah dik! Insya-Allah, kalau takde apa-apa, akak akan datang. 

Dah serupa poster filem dah akak tengok wedding card dia ni. Sekarang semua dah style macam ni kan.
Wonder apa agaknya pesen kad apa lah bila wedding aku nanti.
Okay. Mood berangan dah datang. HAHA

Aku rasa macam baru semalam jeh dia bertunang. Tup-tup dan setahun dah. 
Tahu tak betapa masa tu sangat cepat berlalu?

Eh, kisah cinta dia dengan Amirul hampir sama pulak dengan kisah aku dan dia. haha.
sikit jeh sama diaa.

Nak tahu?
Pergi baca sendiri blog Irine.


^_______^

You Might Also Like

9 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. 29 june tu tarikh lahir aku..hehe

    ReplyDelete
  2. hepy kn tgk org da nk kawen ni.hehe.
    Nnt kad syaz jgn lupe layangkn utk Q tau :)

    ReplyDelete
  3. wah..dah nak kawen k..
    tahniah le...
    cantik kad kawen dia!

    ReplyDelete
  4. budak penjara promot besday date die. hahahahhaa..

    lawa kad kawin dia mmg mcm poster. eh ko dah kembali ke.

    ReplyDelete
  5. maceh!..hihi.. oh nak senyap balik. nak final dah eh.

    ReplyDelete
  6. mcm cover movie seh..stailo!

    ReplyDelete
  7. ko bepinar mata tengok gambar rasa nak gigit gigit lipice sbb geram..hahhaa

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook