#TwtUpCampus, here I come!

Thursday, May 24, 2012



#TwtUpCampus at Kolej Serumpun UPM, Serdang
26 Mei 2012

Selepas stress yang amat sebab test CRE yang ntah macam apa2, baiklah pergi menenangkan kepala otak dengan pergi event ni. Selepas otak dah kosong, baru lah menghadap balik buku dengan muntah-muntah. 

Chaiyok syaz! Kau boleh!

Haish. rindu nya dengan blog aku dan blog korang! :)


Tahniah Irine!

Monday, May 14, 2012



Irine Nadia akan melangsungkan perkahwinannya dengan Mohd Amirul pada 29 dan 30 June 2012 di Melaka. Tahniah dik! Insya-Allah, kalau takde apa-apa, akak akan datang. 

Dah serupa poster filem dah akak tengok wedding card dia ni. Sekarang semua dah style macam ni kan.
Wonder apa agaknya pesen kad apa lah bila wedding aku nanti.
Okay. Mood berangan dah datang. HAHA

Aku rasa macam baru semalam jeh dia bertunang. Tup-tup dan setahun dah. 
Tahu tak betapa masa tu sangat cepat berlalu?

Eh, kisah cinta dia dengan Amirul hampir sama pulak dengan kisah aku dan dia. haha.
sikit jeh sama diaa.

Nak tahu?
Pergi baca sendiri blog Irine.


^_______^

Sayonara

Thursday, May 03, 2012


Pengumuman. 

Aku akan pergi, beredar, meninggalkan...

DUNIA BLOGGER buat sementara waktu.

Karena, kekangan masa, kerja yang sangat menimbun membataskan keaktifan aku dalam dunia blogger. 

Nanti, blog entah ke mana, study aku entah ke mana. Baik tak payah kalau cenggitu. 

Lagipun, beban aku sangat berat sem ni. 19 jam kredit.

Tak ditambah dengan projeck programming, chemical reaction dan assignment yang tabah menuggu aku untuk disiapkan. Semua date line bulan ni. Oh, itu tak dicampur dengan kuiz, test 2 yang bakal menjelma. Hurm. Banyak kan? 

Aku perlu laksanakan janji aku kepada parents aku sem ni. Nak tingkatkan pointer. Kekawan doakan aku okay. Doa korang sangat ku hargai.

Oh yaa. aktiviti blog walking akan menjadi sangat slow, atau tiada langsung sepanjang pemergian aku. Maybe aku hanya jadi silent reader kat blog korang. Insya-Allah, selepas bermulanya cuti sem, akan ku mula aktif blog walking and blogging balik. Insya-Allah. 

Aku konfem aku menrindui korang. Sesungguhnya. Jaga diri elok-elok okay. Terima kasih sebab datang blog aku. Jangan lupa tinggalkan komen sebab nanti senang aku nak ke blog korang nanti. 

Eh, maybe tempat aku aktif sekarang ialah di Twitter. 
kalau rajin, meh lah follow aku, @syazberry


Insya-Allah, aku akan berkunjung ke UPM, Serdang pada 26 Mei 2012 untuk #TwtUpCampus.
Jom jumpa di sana?


Sayonara. 
^___^


p/s : Al-Fatihah kepada Bob Kuman. 3/5/2012


Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook