Only In Malaysia!

Wednesday, April 18, 2012


Hye semua! Kali ni aku nak share dengan korang lagi video dari Jinny Boy TV yang sangat ohsem. Aku boleh katakan, soooo Malaysian. Dulu ingat tak aku pernah post video tentang My Generasi? Video itu telah mencapai lebih 1.2 juta views! Homai. Sangat ohsem!

Okay. 'Only in Malaysia' memfokuskan apa yang selalu typical Malaysian buat. Macam-macam sebenarnya. Yang paling menarik, Greyson Chance pun ada sekali. Comel gilaa dia dalam ni. Lebih-lebih bila dia speaking Melayu. Nak tahu macam mana dia speaking? Jom kita cekidaut!


Sekarang kat twitter, #onlyinmalaysia dah jadi trending kat Malaysia. 
Semua orang tengah busy tweet about typical Malaysian.
Sesiapa yang ada twitter, jom tweet apa yang dekat dengan Malaysia. 




Banyak lagi sebenarnya. Korang boleh tekan link #OnlyInMalaysia tu.

Have fun!

You Might Also Like

7 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. dari dulu nak tgok vdeo yg bdak skolah tu..tp line 'laju' sgttt..huhu

    byk bhasa sgt2 # onlyinn msia.. hehe

    ReplyDelete
  2. OMG!! JJ and IAN are in the video!! OHSEMMMMMMMM :D :D: D

    ReplyDelete
  3. > haha...kat Malaysia je yg jaket pakai terbalik tu bila bawa motor...

    > hands free la sgt kan...letak phone selit kat helmet...haha...

    > cehhh..beriya mcm nak beli...tapi expect ada byk free gift..only in Malaysia..haha~

    awesome la video ni..#OnlyInMalaysia...

    ReplyDelete
  4. best la Jinny Boy tu mmg best! dan lagi best diorang ft JJ and Ian.

    dan lagi best bila semua bende unik di malaysia diorang explore. handsfree kit for motorcycle huh !!..cool !! hahahahha

    ReplyDelete
  5. haha... kreatif betul mereka ni. good works! :D

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook