Natural Beauty WINS!

Saturday, April 21, 2012


Hye hye hye semua! Ehem3. Di tengahari Sabtu yang indah ni, masa aku tengah selongkar FB, aku terjumpa something yang sangat WOW! Kenapa aku cakap macam tu? Meh meh meh, dekat sikit. :P


Siapa gadis di atas?

Florence Colgate (takde kena mengena dengan ubat gigi Colgate) 18 tahun , dinobatkan sebagai gadis yang mempunyai wajah natural beauty yang sempurna di Britain. Dia mempunyai ratio yang optimum di bahagian mata, mulut, dagu, dahi dan kulit yang licin atau flawless. Florence telah mengalahkan lebih 3000 entry untuk pertandingan ini!



Florence yang biasanya hanya memakai light foundation, maskara, vaseline dan concealer telah memenangi percutian ke Agency Model di London dan wajahnya akan menghiasi poster dan iklan billboard untuk Superdrug Store di seluruh Britain. 
'Women should not have to feel that they have to wear make-up. I hope people will look at me and think they don't need to. I'm very happy with the way I look and I would never have any plastic surgery or Botox.' (Florence Colgate)

Dia sangat beruntung kan? Hampir perfect rupa paras dia. Apa-apapun, kita seharusnya rasa bersyukur dengan apa yang Allah beri. Bersyukur lah kita tak cacat anggota. 

Babai! 


You Might Also Like

13 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. tak dinafika ter sgt la lawa. beruntung la orang cantik cantik cenggini.

    kita pun dah cukup sifat anggota badan dan pancaindera tu pun dah cukup bersyukur kan.

    ReplyDelete
  2. betul !
    semua makhluk ciptaan Allah ni indah2 belaka. hihihi

    ReplyDelete
  3. Ya la kan butang pause ko dah hilang actually..hihihi...

    ReplyDelete
  4. menang cantik! walau kita xdapat kulit secantik dia, kita tetap cantik tau... :)

    ReplyDelete
  5. tak dapat dinafikan, die memang sangat cantik. natural beauty. :)

    ReplyDelete
  6. tang mata tu sentaaap dek non i tengok, cun gile!
    namun apa yang Allah bagi pada kita adalah kerana DIA tahu itu yang terbaik untuk kita :)

    ReplyDelete
  7. chantek didalam tu lebih penting kannnn.... :D

    ReplyDelete
  8. bersyukur apa yg kite ada >_<

    salam singgah n follow sini

    dr
    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Wow, just wow! OKAY saya give up, ramai perempuan yang lebih lawa daripada saya...

    ReplyDelete
  10. baru 18thn kot... nak botoxs amende..
    hahaa

    ReplyDelete
  11. She's really pretty :)

    Semua ciptaan Allah cantik, setuju :)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..:)

    cukup sifat dah kira mmg cantik dah kan..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook