Fan Page Celebration Giveaway by Eqbal Zack!

Monday, April 02, 2012


Ehem-ehem. Anda kenal Eqbal Zack? Aku menganggap Abang Eqbal Zack boleh memberikan inspirasi terutama kepada mereka yang masih setahun jagung dalam berblogging ni. Kejayaan dalam Social Media Week betul-betul memberi semangat. Ingat senang ke? Korang kena ingat kebanyakan blogger yang berjaya sekarang semuanya bermula dari bawah. Aset yang ada pada diri sendiri hanyalah satu bonus sahaja. Yang lain, semuanya usaha. betul lah kan? :)

Okay. Rezeki yang Abang Eqbal Zack ada sekarang dia nak share kepada readers dia, so, dia nak buat giveaway paling senang. Konsep dia, siapa lucky, dia lah yang menang. Nak tahu apa hadiah dia sampai buat aku nak join?

For women

For men

Ohmai! Cair gilaaa! Aku tak pernah ada perfume yang permanent. Serius takde.
Kalau aku dapat lah kan, syukur Alhamdullilah. sesangat. :)


You Might Also Like

12 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. abg eq mmg rajin buat GA hee..

    dl rajin gak msk..huuu..tp unlucky je..kuikui..;p

    good luck syaz!:D

    ReplyDelete
  2. gud luck syaz~~ hehehehe..
    mnyk wangi mahal tuh..

    ReplyDelete
  3. ohh..abg eqbal ni mmg bagus pon....dia tak kedekut ilmu =)

    semoga berjaya =)

    ReplyDelete
  4. gudluck syaz..perfume mahal tu..:D

    > abg eq mmg ok..tak sombong langsung..(^^,)

    ReplyDelete
  5. wwahhhh !


    semoga berjaya yaa. nnt bagilah aku seketul !

    ReplyDelete
  6. pewiittttttttttttt...tahniah2.. ^^

    heheeee

    ReplyDelete
  7. pewiittttttttttttt...tahniah2.. ^^

    heheeee

    ReplyDelete
  8. GA oh GA... gempak!hadiah tak hengat... labur ratus2 tu.. hehe. terbaik!!

    gudluck syaz!!

    ReplyDelete
  9. DKNY tu.not bad hadiah. hihihi..
    cara join pun menyenangkan. kan.

    good luck syaz..

    ReplyDelete
  10. eh awak.. awak menang la.. hehe tak percaya tgk ni

    http://www.eqbalzack.com/2012/04/fan-page-celebration-giveaway-1-winners.html

    ReplyDelete
  11. btl tu... bukan senang nak jd blogger yg berkualiti dan di iktiraf oleh org ramai...

    tahniah sb dpt perfume tu...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/second-day-during-holiday.html

    ReplyDelete
  12. HADIAH MINIATURE PERFUME "FAN PAGE CELEBRATION GIVEAWAY [1]" TELAH DI POS SECARA REGISTER SEBENTAR TADI. HARAP SEMUA PEMENANG BERSEDIA. SEKIRANYA HADIAH DIKEMBALIKAN SEMULA KEPADA SAYA, PIHAK EQBALZACK.COM TIDAK AKAN MENGHANTAR SEMULA KEPADA PEMENANG.
    TRACKKING NO. SEPERTI DI BAWAH:

    FAIZUL SIAMAT-RD950803075MY
    CHE ROSLIZA-RD950803089MY
    NORMALA NASOHAH-RD950803092MY
    NORSHAHERAH-RD950803061MY
    MUHAMMAD HAFIZ MOHD NOOR-RD950803027MY
    NURUL SUHADA-RD950803058MY
    NURSYAZANA MD NAZRI-RD950803044MY
    NURSHAMSIDA YAKOB-RD950803035MY

    Kepada 3 orang pemenang yg belum menghantar email, sila berbuat demikian hari ini juga sebelum 5pm. Email yang di terima selepas 5pm tidak akan dilayan. Hatap maklum.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook