Syaz menari? Eh?

Friday, March 23, 2012


Betul wei. aku menari. The Ugly Dance! haha. ada satu application ni, kita boleh menari sesuka hati ikut beats. Just upload gambar, and then, dance. Tak kisah cantik ke buruk, at the end, memang buruk pun! haha. siapa nak tengok syaz menari ikut kehendak korang, boleh klik link kat bawah ni!




okay. The only option baju yang sesuai dengan aku ialah suit. sebab yang lain nampak tak semengah. hahaha. tak mau akuu. :P

macamana entah boleh terjebak dalam benda ni. haha. ini semua Asfan punya pasal! kan dah ikut join sekali! hahaha.
lagu dia catchy. best pulak kan layan kepala. 


apa kata korang try pulak. then, gelak sesorang. weee~

babai youollsss!

You Might Also Like

12 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. ingtkn syaz yg menari tadi..hehe.

    ReplyDelete
  2. haha... iye2 ingat syaz menari. nak tengok gak... :D

    ReplyDelete
  3. hahahaha...ramai yg terkena..

    ReplyDelete
  4. hahahhaa mesti kelakar ni, lepas ni nk try...

    morning semua, jom join kontest http://ainzulaikhas.blogspot.com/2012/03/contest-ainzstudio.html :)

    ReplyDelete
  5. @deqnoor nanti semua orang cabut lari. hewhewhew

    ReplyDelete
  6. @Ain Zulaikha cuba lah try! menarik tuh! syaz nak cubalahh masuk kontest ain!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook