Silap Hantar

Saturday, March 10, 2012


Baru lepas cakap dengan parents. Then, bosan. Mesej dia.

Cari nama dia, tulis 'Yang.' and hantar.

Saja nak tengok mesej delivered ke tak.

*bukan hp aku. sekian*

Sekali,

Ayah - Delivered

And I was like, oh ma gadddd!

Menjerit aku satu bilik. huwaaa. camner boleh tersalah hantar mesej ni.

Ayah reply.

Salah hantar ke?

Aku reply.

Salah hantar! nak bagi kat kawan. mesejnya pun tak habis taip lagi! Maaf!

Ayah. No reply.

Aku. Phewwwww. Nasib baik dia tak call kol ke hape. -_____-

Memintak dia tak fikir bukan-bukan. Mintak-mintak. >.<

Itu lah padahnya kalau mesej melulu jeh. tak fikir apa-apa. dulu pun terpernah bagi mesej macam tu kat kawan.

kan dah KANTOI!

Pernah mengalaminya? :P

#kbai

p/s: kalau ayah tahu pun, takpelah. its time i guess dia tahu kebenarannya. 




You Might Also Like

14 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. wahhaahaaa..pnh..tp xpnh lg la antr kt ayh sdri...heehee :D

    ReplyDelete
  2. kahkahkahkahkah! aku pon pernah. siap ayat jiwang2 lagi. tp naseb time tu kat rumah. aku cecepat amek fon mama then terus delete. ahahahaha!

    ReplyDelete
  3. Uurrmmmm..xpernah.hahaha..ko kne belikan ayah ko hadiah.ambek ati.hihihi

    ReplyDelete
  4. ha3..mjur sya ta anta baby ke ape ke..lau tak..ta tau la ap na jdi kn..

    ReplyDelete
  5. pernah..terhantar kat abang ipar skali... "awak, awak buat ape tu? hehe"... nasib abg ipa x reply...

    2 bulan lepas..terhantar msg kat ayah sdri "b... b katne??'"

    pastu ayah rep.. "amende b??? ayah xphm" kahkahkah..

    ReplyDelete
  6. kembar pun penah silap hantar kat abah..mujur msej yg tak ada apa2..hehe

    ReplyDelete
  7. saje nak bagi hint je tu kannn... kannn.... :p hihi. ok lh tu... ^_^

    ReplyDelete
  8. ahha pernah.. kat mak! haru biru.. tp nasib mesej pendek n cover line terus ahahaha

    ReplyDelete
  9. ahha pernah.. kat mak! haru biru.. tp nasib mesej pendek n cover line terus ahahaha

    ReplyDelete
  10. huhu...mcm mana boleh tersalah hantar tu syaz...hee~

    ReplyDelete
  11. ngeee~ pernah alami.. tp xlaa kantoi mana pon.. sbb masa tu mesej pasal nak study sama2 kat kolej.. esoknya kan..

    nasib baik ayah x kata pape

    ReplyDelete
  12. kuikuikui..;p

    dah tau dr fb..kehkehekeh

    hahahaa

    ReplyDelete
  13. gagagagag
    kalo msg pakwe
    tersend kat ayah
    mang dok dlm gua terus
    tahan malu la gamaknye
    heheheheh

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook