Sedapnyeeeeee!

Saturday, March 17, 2012


Heyoo semuaa! okay. Pernah tak korang makan jajan perisa durian dan jagung? Alah, yang bungkus dia warna oren dan kuning tu! Ni haa, gambar dia kat bawah. 


Taraaaaa!
Nikmat kunyah ni sambil online or buat assignment memang masyukk wei.
krup krap krup krap sampai tak sedar dah habis, and buat kau beli lagi. haha.
 dia waktu lapar-lapar ni, memang sedap betul jajan ni masuk dalam perut aku. 
nasib baik jiran satu aras kolej aku jadi supplier jajan ni. kalau lalu bilik dia jeh, mesti nak rembat satu.
 30 sen satu! hik!

eh, adik-adik jangan makan ni selalu yerr. kena kencing manis, akak tak dapat nak tolong taw. 

Siapa suka makan? Angkat tangann! 

babai! 
^___^


p/s : Ini ialah satu entry merapu dibawakan khas oleh syazberry.com

You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. haha...sedap kot jajan ni...:D

    ReplyDelete
  2. aku tak pernah makan. banje syazz..

    ReplyDelete
  3. sya belikan tuk aku skali..:)

    ReplyDelete
  4. masa kecik2 salu mkn...

    skg tk pnh nmpk lg kt kdai...huhu

    ReplyDelete
  5. Syazzzzz....macehhhh...meh kitrg nak kiss ko beramai ramai...muuaahh muuaahh...oh xde kesan kat pp sbb kitrg pakai lip ice sheer color. Hahahahaha

    ReplyDelete
  6. dya suka makan super ring..hehe

    ReplyDelete
  7. uish...masa kecik2 memang suka makan.hari tu test beli tapi dah tak sama cam dulu.makin kecik la isi dalam dia.tak sesedap dulu dah.wuuuu

    ReplyDelete
  8. haha..feveret zaman kecik ni..lagi satu,super ring~ sampai skrg suka mkn tp kdg2 la~ hee ;p

    ReplyDelete
  9. keropok ni !! dah lama gila xmakan kot.. ada jual lagi ehh ? balik mesia nanti kena beli banyak2 buat stock setahun lah.. hahaha seriusly lama gila xmkn keropok ni.. keropo ni mang fevret la masa zaman kecik2 dulu.. =p ke syaz nak belanja ? hahahh =p

    **erkk.. nak doakan kitorang berdua? maksdnya doakan fatin ngan member fatin tu ke?.. huhu

    ReplyDelete
  10. sayang ko dua kali gila...ahahhaha..gila sama sama...

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. lama x jumpa jajan nie..hehe..sodapnyer..

    ReplyDelete
  13. kopok legend neh weh! dulu2 rajin aku makan tp tgk mood sbb kkdg lidah xnak msk sgt sbb rs duran duran tu hahaha

    ReplyDelete
  14. sedappppppp..dl suka sgt..

    tp skang dah xbpe sedap laa...ke tekak da berubah ea?haha

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook